Ove är erfaren och noggrann där noggrannhet krävs. Pragmatisk, kommunikativ och tillgänglig. Det kändes mycket tryggt att ha honom som mäklare när vi sålde vårt hus.
Ove Bornelund
Ove Bornelund är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Ove Bornelund har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Ove Bornelund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.6. Ove Bornelund har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
41 omdömen om Ove Bornelund
Professionell, tillgänglig och kunnig. Kan starkt rekommendera Ove om du ska sälja ditt hus!
Kunnig och bra koll på marknaden. Inte för säljande och påstridig, utan lugn och behaglig mot både mig som säljare och mot köparen, som jag upplevde det. Bra tips och råd, som gjorde mig lugn under säljprocessen.
Jag köpte nyligen ett hus med hjälp av Ove Bornelund, och jag kunde inte vara mer nöjd med upplevelsen. Han var mycket professionell under hela processen och kunde svara på alla mina frågor om fastigheten i detalj. Eftersom min svenska inte är så stark, gick han dessutom ett steg längre och hjälpte till att översätta allt vid kontraktsskrivningen, vilket gjorde att jag kände mig trygg och säker. Hans stöd gjorde hela processen smidig och stressfri. Jag kan varmt rekommendera Ove till alla som letar efter ett hem.
Ove Bornelund är en trevlig bekantskap och jag har blivit mycket väl bemött. Jag har fått hjälp med just dom uppgifter som jag behövde hjälp med vid försäljningen av mitt gamla hus. Jag är mycket nöjd med hans arbete. MVH Margrete
Tydlig information och snabb i hanteringen
Ove Bornelund får högsta betyg i hanteringen av min genomförda affär med han som mäklare. Tydlig, enkel och snabb i återkoppling. Väldigt lätt att samtala, ingav och få förtroende och känna sig trygg genom affären. Tack Ove! /Dennis Lindroos
Som mycket bra och kunnig som mäklare
Jag är oerhört nöjd med din professionella inställning och ditt engagemang under hela säljprocessen. Du var kunnig och proaktiv. Tack för din snabba återkoppling och tydliga information i varje steg. Det kändes tryggt att ha dig som mäklare.
Mycket trevlig och kunnig mäklare. Bra kommunikation och bra tidsplan. För Ove får man stort förtroende som håller hela vägen till avtal.