Seriös och pålitlig mäklare. Lyhörd för säljarens önskemål och tankar. Erfaren med is i magen
Erik Remnert
Erik Remnert är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede
.Erik Remnert har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Erik Remnert har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.7. Erik Remnert har haft 38 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
100 omdömen om Erik Remnert
Stort tack Adam! Ett sant nöje att få hjälpa dig med din fina bostad. tack för jättetrevligt samarbete
Jag och min sambo har ett bra intryck av Erik. Han känns kompetent, ger bra råd och är tillgänglig. Han kunde med kort varsel ordna en privat visning åt oss.
Jätteroligt att få hjälpa er trevliga familj med att hitta drömbostaden. Stort lycka till med er egen försäljning nu
Erik är väldigt proffsig och kommunikativ mäklare! Kan varmt rekommendera!
Tack snälla för en fin reco och ett jättebra samarbete. Så kul att hjälpa dig.
En usel mäklare både för köpare och säljare. Missvisande annons, riktigt dåliga bilder och en för hög prisbild. Erik är en usel kommunikatör som jag som köpare har behövt jaga för att få information. Sedan har han svarat med nedlåtande kommentarer och attityd i förhandlingen.
Hej! Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd.
Erik har varit en pärla att ha att göra med! Trevlig och hjälpsam hela vägen
Tack för din fina reco. Ett sant nöje att få hjälpa dig och din trevliga familj
Lugn och inlyssnande. Gav snabb återkoppling.
Tack för fin återkoppling. Jättekul att hjälpa dig med ditt fina hus och att försäljningen gick så smidigt!!
Proffsig och trevlig. Snabb på återkoppling
tack Emelie för en fin reco. Jätteroligt att få hjälpa er trevliga familj med detta husköp.
Erik är en mycket professionell mäklare, som snabbt och smidigt löste försäljningen av min lägenhet. Erik förmedlade även det hus vi köpte och har agerat tryggt och professionellt båda gångerna. Det är ovärderligt att ha en bra och trygg kontakt, när man gör sitt livs största affär.
Tack för din fina reco. Så roligt att få hjälpa dig och din familj med dessa försäljningar.
Det viktigaste: Erik levererar det han lovar. Hans bedömning av vad en försäljning skulle ge och vilket jobb som skulle krävas för att komma dit - liksom vilka insatser som inte skulle behövas vid den här försäljningen (vilket var viktigt för oss) stämde till 100 procent. Annonsen kom till fort och lite slarvigt men det är sekundärt när resultatet blev så bra. Vi är mycket nöjda!
Tack för din fina reco. Alltid lika roligt att arbeta tillsammans med dig.
Kompetent smidigt och enkelt, samarbetet har funkat bra och vi är nöjda med slutresultatet.
Tack för en fin reco och ett bra samarbete med ert fina hus.