Frank Wideman

Frank Wideman

Frank Wideman är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Frank Wideman har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Frank Wideman har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.9. Frank Wideman har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

38 omdömen om Frank Wideman

Sedan starten hos Reco 2024
Erik O
Gullmarsplan

Trevligt bemötande,förklarar mycket bra hur helaprosessen går till. Stort engagemang påläst om objektet. Svarar alltid om man söker han eller ringer tillbaka.

Oscar K
Gullmarsplan

Fantastisk, proffesionellt och ärlig. Alltid trevlig i ton

Erik N
Hammarbyhöjden

En dedikerad och mycket professionell mäklare. Lyhörd för våra behov och samtidigt drivande i att få till en lösning där alla parter blev nöjda. Rekommenderas varmt!

Felicia N
Blåsut

Mycket bra och proffsigt bemötande. Är väldigt nöjd.

Maja Ö
Blåsut

Frank är mycket engagerad och seriös. Han är tillmötesgående, tillgänglig och vill det bästa för var och en vilket betyder att han engagerar sig i den enskildas situation och behov.

Biggles T
Hammarbyhöjden

Supernöjd med hela processen! Han var alltid tillgänglig, ärlig och jobbade stenhårt från start till mål. Kändes tryggt hela vägen, kan verkligen rekommendera!

Felicia L
Blåsut

Trevlig och lätt att samarbeta med. Varit mån om att hålla mig uppdaterad och svara på frågor och funderingar, upplevts engagerad från början till slut. Vid framtid köp/försäljning av bostad hade jag absolut använt mig av Frank igen.

Jorge R
Blåsut

Bra kille! Hjälpte mig med allt han kunde bistå med. Fick igenom affären snabbt och smidigt.

Camilla H
Blåsut

Frank är en rak , ärlig och kunnig imorgon ditt yrke. 10 av 10 :)

Karla H
Skrev om Frank Wideman en del av Fastighetsbyrån Enskede

Topp upplevelse, personlig, tydlig, enkel att komma i kontakt. Är väldigt nöjd med hela processen via honom.