Rebecca Behrendtz

Rebecca Behrendtz

Rebecca Behrendtz är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Rebecca Behrendtz har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Rebecca Behrendtz har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Behrendtz har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

67 omdömen om Rebecca Behrendtz

Sedan starten hos Reco 2024
Liselotte S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Behrendtz en del av Fastighetsbyrån Enskede
Svedmyra

Rebecca är lyhörd, proffsig och realistisk samt väldigt trevlig.

Svar från Rebecca Behrendtz

Tusen tack Liselott för de fina orden!

Anita B
Skarpnäck

Jag kan verkligen rekommendera Rebecca! Hon är engagerad, hängiven och har stor kunskap om området. Jag är mycket nöjd med henne!

Svar från Rebecca Behrendtz

Tack så hemskt mycket Anita, så kul att det gick så snabbt! Trevlig sommar.

Alissa G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Behrendtz en del av Fastighetsbyrån Enskede
Skarpnäck

​Rebecca är superduktig, professionell och oerhört hjälpsam! Under hela processen har hon varit lyhörd och uppmärksam, och hon har bra lokalkännedom i området. Det som verkligen sticker ut är hur personlig hon känns i sitt bemötande, kombinerat med att hon alltid följer upp och håller en uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Rebecca Behrendtz

Åhh tack så mycket, vilka fina ord. Uppskattar det så mycket, kul att ni är nöjda. Jag är helt säker ni kommer trivas så bra i nya bostaden.

Anders B
Skarpnäck

Vi kan verkligen rekommendera Rebecca! Hon är engagerad, hängiven och har stor kunskap om området. Vi är mycket nöjda med henne!

Svar från Rebecca Behrendtz

Tack så mycket för att bra samarbete!

Åsa I
Svedmyra

Snabb återkoppling och väldigt trevlig!

Jonathan C
Hammarbyhöjden

Rebecca har varit otroligt lätt att ha att göra med, enkel att ha kontakt med, lyhörd och hör av sig med relevant info så man vet vad som sker. 10/10!

Denise S
Globen/ Johanneshov

Så fantastiskt proffsig och snabb! Lyckades sälja min lägenhet över förväntan gällande pris och tid. Rebecca var alltid tillgänglig och gav det lilla extra.

Diana A
Globen

Rebecca är tillmötesgående, tillgänglig, transparent och väldigt härlig att ha att göra med. Hon guidade tryggt och enkelt genom hela processen och jag kan varmt rekommendera henne!

Emil G
Skrev om Rebecca Behrendtz en del av Fastighetsbyrån Enskede

Var mycket nöjd med Rebeccas insats. Hon gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet, var alltid lyhörd och jobbade hårt för att nå ett bra resultat. Hon hade mycket bra förslag och såg till att allt flöt på fint från start till mål. Hon lyssnade på mina önskemål och levererade till 100%. Rekommenderas varmt!

Rebecca B gillar detta
Eric Richard D
Hammarbyhöjden

Rebecca har varit väldigt trevlig, vänlig och professionell i sitt bemötande genom hela vägen. Hon har varit hjälpsam, tillmötesgående och tagit sig tid att svara tydligt på alla frågor, vilket har gjort att hela processen känts smidig och positiv. Rekommenderar henne starkt!