Richard Ivansson

Richard Ivansson

Richard Ivansson är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Richard Ivansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Richard Ivansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 293 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Ivansson har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att arbeta som mäklare är flexibiliteten i yrket och att ingen dag är lik den andra. Jag får hjälpa människor med deras livs största affär i både köp och sälj.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en strukturerad, balanserad och förtroendeingivande mäklare som alltid ger det lilla extra för mina kunder och framtida kunder. Jag har genom åren byggt upp ett stort nätverk och en stor kunskapsbank och kan garantera att det inte finns någon situation du som kund kan hamna i där jag inte redan varit. Är jag lugn, kan ni vara lugna.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag gärna med min sambo, min familj och mina vänner. Har ett brinnande intresse för idrott och har golf väldigt nära hjärtat just nu. Är tidigare gammal hockeyspelare. Blir även en och annan god bit mat och kanske en spännande film på bio.

2024-12 - 2025-11

293 omdömen om Richard Ivansson

Sedan starten hos Reco 2014
Aymen A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Richard Ivansson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Stureby

Att anlita Richard Ivansson var helt rätt val. Han är proffsig, pålitlig och levererar resultat. Richard höll mig uppdaterad genom hela processen, tog ansvar för varje detalj och fick till en snabb och smidig affär med ett slutpris över förväntan. Han står ut från mängden tack vare sin ärlighet, sin kunskap och sitt starka engagemang. Vill du ha en mäklare som verkligen kämpar för dig och som skapar trygghet från start till mål, välj Richard Ivansson!

Mats Roger S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Ivansson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Stureby

Trevlig och mycket hjälpsam, bra information om bostaden och smidigt genomförande av affären.

Tilde K
Svedmyra

Bra och tydlig i sin kommunikation

Anton W
Svedmyra

Proffsigt och personligt, extremt nöjd!

Pekka Olavi P
Tallkrogen

Alltid ett bra bemötande från Richard som är informativ och kommunicerande. Han levde upp till våra (ganska höga) förväntningar. Allt som allt kan vi absolut rekommendera honom, vi tror att hans sakliga sätt att bemöta presumtiva köpare är en bidragande orsak till den positiva upplevelsen vi hade av försäljningen av vårt hus.

Elias M
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Ivansson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Gamla Enskede

Enkelt att ha att göra med. Responsiv och kunnig. Genuint intresserad av objektet han sålde.

Kerstin W
Stureby

Jag är supernöjd med min mäklare! Han var lätt att prata med, professionell och lyhörd. Alltid snabb på att svara och höll mig uppdaterad genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Emilie S
Bagarmossen

Vi är väldigt nöjda med Richard! Han var trygg, effektiv och kommunikativ genom hela processen – från första kontakt till avslutad försäljning. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och vi kände oss hela tiden välinformerade. Rickard är en mäklare man kan lita på, och vi kan varmt rekommendera honom!

Johan R
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Ivansson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Enskedefältet

Professionell och trevlig. En fröjd att köpa hus av Richard.

Susann H
Stureby

Seriös, trevlig och förtroendeingivande. Organiserade allt och försäljningen gick snabbt.