Sebastian utmärker sig med att vara personlig och ovanligt närvarande under hela försäljningsprocessen. Har kontinuerlig kontakt ang. uppföljning. Då problem uppstår visar han en extremt god förmåga vad gäller att jämka och förhandla lugnt och tryggt och ffa innehar han stor värme och vänlighet. Får till goda resultat utan att vara ” vass och pushig”. Kort sagt en ovanligt skicklig mäklare på alla tänkbara punkter.
Sebastian Andersson
Sebastian Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede
.Sebastian Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Sebastian Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.8. Sebastian Andersson har haft 33 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
207 omdömen om Sebastian Andersson
Affären gick snabbt och smidigt. Sebastian var mycket trevlig, kunnig och tydlig genom hela processen. Mycket nöjd!
Fantastiskt bemötande och ett riktigt proffs! Allt gick smidigt från första mötet till avslutad affär. Kan varmt rekommenderas!
Jätte nöjd med Sebastian, han är lyhörd, ödmjuk och nogrann. 🌟
Sebastian är grymt bra och professionell. Gav aldrig upp och kom hela tiden med nya idéer. Kan verkligen rekommendera Sebastian.
Lugn och saklig. Försökte absolut få ut extra av oss som köpare men det är en förväntad del av spelet.
Pålitlig, uppmärksam, ansvarstagande, vänlig, kunnig.
Vänligt och professionell bemötande. Allt sköttes enkelt och smidigt. En mycket positiv upplevelse.
Sebastian har varit tillgänglig, lyhörd, lugn och trygg. Det har varit mycket värdefullt eftersom vi haft en lång försäljningstid med oro om det skulle gå i lås. Det gjorde det till slut och det har handlat om Sebastians förmåga att komma till avslut. Vi rekommenderar honom varmt.
Sebastian var superbra, hjälpsam, trevlig och kunnig.