Fantastiskt bemötande och ett riktigt proffs! Allt gick smidigt från första mötet till avslutad affär. Kan varmt rekommenderas!
Sebastian Andersson
Sebastian Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede
.Sebastian Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Sebastian Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 205 omdömen med ett betyg på 4.8. Sebastian Andersson har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
205 omdömen om Sebastian Andersson
Jätte nöjd med Sebastian, han är lyhörd, ödmjuk och nogrann. 🌟
Sebastian är grymt bra och professionell. Gav aldrig upp och kom hela tiden med nya idéer. Kan verkligen rekommendera Sebastian.
Lugn och saklig. Försökte absolut få ut extra av oss som köpare men det är en förväntad del av spelet.
Pålitlig, uppmärksam, ansvarstagande, vänlig, kunnig.
Vänligt och professionell bemötande. Allt sköttes enkelt och smidigt. En mycket positiv upplevelse.
Sebastian har varit tillgänglig, lyhörd, lugn och trygg. Det har varit mycket värdefullt eftersom vi haft en lång försäljningstid med oro om det skulle gå i lås. Det gjorde det till slut och det har handlat om Sebastians förmåga att komma till avslut. Vi rekommenderar honom varmt.
Sebastian var superbra, hjälpsam, trevlig och kunnig.
Vi är så nöjda med vårt samarbete med Sebastian i vår lägenhetsförsäljning. Vi kände oss trygga med honom genom hela processen. Han upplevs professionell, kunnig och kan sätta sig in i situationen man befinner sig i. För oss var det viktigt att hitta någon som känns ärlig och som är transparent vilket han verkligen är!
Jag vill ge ett stort tack till Sebastian för fantastisk hjälp under hela köpprocessen. Han var alltid vänlig, professionell och väldigt snabb med att svara på mina frågor. Sebastian gick igenom hela processen på ett tydligt och strukturerat sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad hela vägen. Jag kan varmt rekommendera honom!