Tidor Ablahad

Tidor Ablahad

Tidor Ablahad är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Tidor Ablahad har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Tidor Ablahad har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.7. Tidor Ablahad har haft 38 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

110 omdömen om Tidor Ablahad

Sedan starten hos Reco 2021
Gabriela R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tidor Ablahad en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Skärholmen

En engagerad mäklare som brinner för sitt jobb. Rekomendera med hjärtat.

Sara B
Sätra/bredäng

Kunde området bra vilket var ett plus. Men framförhållning i processen och kommunikationen levde inte upp till mina förväntningar vid köp av en förhållandevis kostsam tjänst för en privatperson.

Nizar G
Sätra

duktig och mäklare Bra jobbat fantastiskt

Pia A
Vårberg

Saklig o har verkligen gjort sitt bästa att försöka sälja i dessa svåra tider o tillslut lyckades han. Meddelat oss varje vecka hyr många som tittat på vår annons på hemnet

Mateusz W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tidor Ablahad en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Vårberg

Tidor its very profesional. Very nice person.

Andrii L
Skärholmen

Jag är jätteglad att jag träffade Tidor Ablahad. Han är bra rådgivare. Han är en underbar person, ett riktigt proffs inom sitt område. Jag kände hans stöd i alla stadier av lägenhetsköpet. Jag skulle gärna rekommendera Tidor till mina vänner.

Nizar G
Vårberg

han var en bra mäklare. Han var trevlig och fick jobbet gjort snabbt.

Sally Y
Skärholmen

Jag och min Sambo hade en jätte bra upplevelse vid köp av bostaden.

Jakub Z
Skärholmen

En bra mäklare med god kännedom om den lokala marknaden och skicklighet i att sälja sina tjänster. Däremot kan kommunikationen om status ske mer proaktivt.

Bengt Edvin Björn S
Sålde sitt hus med hjälp av Tidor Ablahad en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Johannesdal/Skärholmen

Tidor är driven, professionell och kan hantera människor på ett förtroendeingivande sätt.