Bra och snabb i kommunikationen. Återkopplade snabbt både genom sms och samtal.
Caroline Ludvigsson Hägg
Caroline Ludvigsson Hägg är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Caroline Ludvigsson Hägg har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Caroline Ludvigsson Hägg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Caroline Ludvigsson Hägg har haft 24 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag verkligen älskar jobbet som mäklare! Jag brukar säga att en rekommendation är det bästa jag kan få i mitt jobb. Det innebär att jag lägger ner mycket tid på att göra mitt bästa för affären och mina kunder. Tveka inte att slå mig en signal om du har några frågor eller funderingar.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden gillar jag främst att umgås med mina nära och kära.
Hur ser din drömbostad ut?
En villa nära havet hade varit riktigt fint!
2025-07 - 2026-06
178 omdömen om Caroline Ludvigsson Hägg
Tack Oliver för att du tog dig tid att lämna mig denna fina reco. Glad sommar! Mvh Caroline
Trevlig och behaglig att ha att göra med. Kunnig. Lätt att nå, snabb på svar. Kändes sjysst i hantering vid budgivning. Lät oss ta egna beslut och avgöranden men gav råd och stöd. Mkt nöjd med Carolina
Tack Siv, vad glad jag blir att höra att ni är nöjda med allt! Önskar er en fin sommar! Mvh Caroline
Bara så nöjd med Caroline, hon gjorde allt för att mitt köp av ny lägenhet och sen sälja min lägenhet snabbt gick i lås Jag kände mej så delaktig i vad som hände och fick info hela tiden Bästa mäklaren
Tack snälla Evy! Vilket fint omdöme. Så glad jag fick hjälpa dig med både köp och försäljning. Glad sommar! Mvh Caroline
Hon var super duktig …. Enormt imponerande
Tack snälla för denna fina Reco. Ha nu en fin sommar! Mvh Caroline
Caroline är väldigt professionell i sin yrkesroll. Bra på att leda processen framåt och kommunicerade väl med oss i de olika stegen av försäljningen av vårt hus. Lätt att nå vid eventuella frågor och en fin personlighet rakt igenom.
Tack Marlén. Vad glad jag blir för dina fina ord. Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! Mvh Caroline
Trevlig person, hjälpsam, professionell, snäll. Tycker den bästa om henne. Bäst mäklare.
Tusen Tack Ivan för dina vänliga ord. Önskar er en fin sommar! /Caroline
BÄSTA mäklaren i stan! Skulle absolut rekommendera henne i varje affär!
Tack snälla vad glad jag blir! /Caroline
Fantastisk! Lyhörd! Positiv! Bäst!
Tack snälla, vad glad jag blir! Mvh Caroline
Hon är bara bäst på att ta hand om kunderna
Tack Ulf, det värmer! Mvh Caroline
Caroline har vi stort förtroende för. Hon har hanterat försäljningen av vår sommarstuga på ett föredömligt sätt. Hon har varit engagerad och har informerat oss genom hela försäljningen. Vi kan med säkerhet och vilja rekommendera Caroline till andra som ämnar sälja sin bostad. Cici och Sven-Arne Björåker
Tack för de fina orden och för förtroendet att få hjälpa er genom processen. Allt gott till er! Mvh Caroline