Charlotte Svensson

Charlotte Svensson

Charlotte Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Charlotte Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Charlotte Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Svensson har haft 17 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-05 - 2023-04

41 omdömen om Charlotte Svensson

Sedan starten hos Reco 2021
  • köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
    • Trönninge
    2023-05-26 Verifierad kund
    Smidig och trevlig fastighetsmäklare som jag rekommenderar till Alla.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
    • Simlångsdalen
    2023-04-25 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande.
    Fick klara besked och råd/tips inför försäljningen.
    Charlotte svarade, eller tog omgående reda på svar, på mina frågor.
    Tät kontakt och snabb återkoppling gjorde att jag som köpare kände mig trygg i mitt val av mäklare.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
    • Fyllinge
    2023-03-21 Verifierad kund
    Engagerad. Positiv och förklarat gångerna på ett bra pedagogiskt sätt så att jag själv fick möjlighet att fatta, för mig rätt beslut.

Vi kom inte så långt som att genomföra någon visning. Men jag var helt okej med det även om jag inte fick sålt till det priset jag hade önskat.
    • Steninge
    2023-03-17 Verifierad kund
    Trevligt bemötande
    Bryr sig
    Lyssnar
    Engagerad
    Varmt rekommendera
    2023-03-16 Verifierad kund
    När jag ringde runt bland mäklare var Charlotte den som var mest positiv och såg möjligheterna vid försäljning av mammas hus, det var av stor betydelse för mig.
    Jag har själv ingen erfarenhet av fastighetsförsäljning så mina förväntningar var begränsade. Men affären har gått väldigt smidigt och snabbt, det är vi glada för.
    Charlotte har varit väldigt kunnig, och effektiv i sin planering och genomförande. Som jag uppfattar det även haft ett gott bemötande av alla intresserade spekulanter, intresset var långt över förväntat, vilket krävde en hel del arbete. Jag tycker också att vi haft ett bra samarbete hela vägen. Tidsplanen vi gjorde vid första mötet hölls också, vi är mycket nöjda.
    Tack Charlotte!
  • 2023-01-22 Spontant omdöme
    Vi är mycket nöjda med att det blev just Charlotte vi valde när vi valde mellan olika mäklare.
    Hon kände av från början hur vi ville ha det och i vilken takt saker och ting skulle ske.
    Charlotte har varit klar o tydlig med svar på alla de frågor vi haft. Hon var alltid lätt att få tag på, återkopplat snabbt även utanför
    kontorstid. Alltid glad trevlig, och därmed inte förvånade att hon utnämndes till Halmstad- kontorets medarbetare 2022!
    Vi har kunnat sitta lugnt o tryggt i båten, och vetat att Charlotte drivit försäljningen framåt på bästa sätt. Vi kunde inte fått en bättre mäklare och rekommenderar därför Charlotte varmt!
    Tack för dom fina orden! Har varit ett stort nöje att få hjälpa er med denna resan. Önskar er en fin vår /Charlotte Charlotte Svensson
    2022-12-21 Verifierad kund
    Bra bemött och hon var hjälpsamma
    Tack Furtuna! Vi ses på tillträdet /Charlotte Charlotte Svensson
    2022-12-21 Verifierad kund
    Jag är supernöjd för köp förklaringar och hur hon kontakt med oss.
    Tack Michael för omdömet! God fortsättning på det nya året / Charlotte Charlotte Svensson
    2022-12-08 Verifierad kund
    Charlotte har varit super trevlig och professionell rakt igenom hela detta förlöp. Lätt att få tag på och ringer eller kontaktar så fort hon har haft missat samtal. Har absolut inget att klaga på. Toppbetyg!
    Tack Marianne för dom fina orden! Hoppas ni ska trivas :) /Charlotte Charlotte Svensson
    2022-12-05 Verifierad kund
    Från det att jag klev in på kontoret i Halmstad och mötte Charlotte har det kännts tryggt och lugnt inför försäljning, tiden innan försäljning och även vid visning och efterföljande budgivning och försäljning. Charlotte har lotsat oss igenom alla delar och moment och vi har bara upplevt henne som kunnig, lugn och proffsig. Ett mycket bra utfört jobb och coachning under tiden fram till husförsäljning.
    Tack Heléne för det fina omdömet! Har varit ett nöjde att hjälpa till :) /Charlotte Charlotte Svensson