Charlotte Svensson

Charlotte Svensson

Charlotte Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Charlotte Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Charlotte Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Svensson har haft 31 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

130 omdömen om Charlotte Svensson

Sedan starten hos Reco 2021
Tibor R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Söder

Trevlig positiv och framåt tjej, min fru har haft kontakten med Charlotte. Bra på återkoppling under försäljningen.

Elisabeth R
Söder

Så välkomnande och snabb att ta an sig vårt ärende. Väldigt bra på återkoppling 👍

Johannes R
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Öster - Gustavsfält

Otroligt bra service! Charlotte gjorde verkligen allt för att lösa vår bostadsaffär.

Svar från Charlotte Svensson

Tackar för den fina recensionen! /Charlotte

Dennis S
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Furet

Vi har haft en mycket god upplevelse av att ha Charlotte som vår mäklare. Vi har blivit proffsigt, men ändå personligt bemötta i varje steg av processen. Stort plus i kanten på hög tillgänglighet och snabb återkoppling. Vi rekommenderar absolut Charlotte som mäklare om man söker bostad i Halmstad-trakten.

Svar från Charlotte Svensson

Tack för den fina recensionen! /Charlotte

Anette E
Centralt - Nissastrand

Charlotte har varit lätt att ha att göra med, trevlig, kunnig och framför allt tillgänglig när man behöver det. Rekommenderas!

Tack Anette för den fina recensionen! /Charlotte

Marijan C
Vallås

Charlotte Svensson har vi valt bland andra fyra olika mäklare som bätyder att vi litade på henne direkt. Hon var jätte snäll, duktig och kompetent som säljare.

Tack Marijan för den fina recensionen! Ha en fin sommar /Charlotte

Sofie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Sofieberg-Kärleken

Jag upplevde att hon va inlyssnande, tydlig och kunnig

Tack Sofie för den fina recensionen! /Charlotte

Susanne S
Mellersta Knebildstorp

Mycket pålitlig och håller tät kontakt med sin kund och uppdaterar regelbundet. Det känns verkligen som hon företräder både säljare och köpare med öppna kort. Noggrann vid genomgång av kontraktet när det skulle skrivas på.

Tack för den fina recensionen Susanne! /Charlotte

Tommy N

Väldigt nöjd Charlottes prestation över lag. Vänlig, intresserad av ett bra resultat. Fin fastighetsbeskrivning och bra omhändertagande av mig och kunderna. Bra tempo i processen och framför allt är jag nöjd med resultatet. Betyg 10/10.

Tack Tommy för dom fina orden! /Charlotte

Sissela L
Fyllinge

Min upplevelse har bara varit positiv med Charlotte. Aldrig några krångel och har man undrat något så har hon alltid haft svar eller kollat upp för att kunna ge svar. Väldigt enkel och lätt att ha att göra med. En glad och positiv tjej som vet vad hon håller på med 😃

Jag tackar för recensionen Sissela! Vi ses på tillträdet /Charlotte