Charlotte Svensson

Charlotte Svensson

Charlotte Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Charlotte Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Charlotte Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Svensson har haft 31 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

124 omdömen om Charlotte Svensson

Sedan starten hos Reco 2021
Sofie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Sofieberg-Kärleken

Jag upplevde att hon va inlyssnande, tydlig och kunnig

Tack Sofie för den fina recensionen! /Charlotte

Susanne S
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Mellersta Knebildstorp

Mycket pålitlig och håller tät kontakt med sin kund och uppdaterar regelbundet. Det känns verkligen som hon företräder både säljare och köpare med öppna kort. Noggrann vid genomgång av kontraktet när det skulle skrivas på.

Tack för den fina recensionen Susanne! /Charlotte

Tommy N
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad

Väldigt nöjd Charlottes prestation över lag. Vänlig, intresserad av ett bra resultat. Fin fastighetsbeskrivning och bra omhändertagande av mig och kunderna. Bra tempo i processen och framför allt är jag nöjd med resultatet. Betyg 10/10.

Tack Tommy för dom fina orden! /Charlotte

Sissela L
Fyllinge

Min upplevelse har bara varit positiv med Charlotte. Aldrig några krångel och har man undrat något så har hon alltid haft svar eller kollat upp för att kunna ge svar. Väldigt enkel och lätt att ha att göra med. En glad och positiv tjej som vet vad hon håller på med 😃

Jag tackar för recensionen Sissela! Vi ses på tillträdet /Charlotte

Isabella E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Fyllinge

En fantastisk mäklare som verkligen gör sitt bästa. Jag har absolut inget negativt att säga. Jag är väldigt nöjd!

Tack Isabella för en fina recensionen! /Charlotte

Björn S
Östra Stranden

Mycket trevlig mäklare som följde upp våra frågor per omgående. Skapade en bra dialog som ledde till köp 👍

Tack Björn för den fina recensionen! Vi ses på tillträdet! /Charlotte

Ulf A
Söder

Charlotte är trevlig och lugn. Förståelse för kundernas behov. Inger förtroende. Är snabb på återkoppling och är lagom drivande i processerna.

Tack Ulf för recensionen! /Charlotte

Sven Tomas Marcus Y

Vi är supernöjda med Charlotte Svensson på Fastighetsbyrån som sålde min mammas och pappas hus. Hon var strukturerad och noggrann, alltid professionell och samtidigt väldigt personlig. Det märktes att hon brydde sig på riktigt – med värme och omtanke i varje steg. Och viktigast av allt: hon fick jobbet gjort och höll ihop hela affären på ett tryggt och effektivt sätt.

Charlotte S gillar detta
Svar från Charlotte Svensson

Tack till hela gänget för recensionen och dom fina orden! /Charlotte

Anton P
Sofieberg-Kärleken

Tyckte hon va jättebra, kändes genuin och saklig och hjälpte mig mycket vilket var tacksamt med tanke på att det är första gången jag köper en lägenhet.

Tack Anton för recensionen! Vi ses på tillträdet! /Charlotte

Adam S
Centralt

Charlotte har varit mycket hjälpsam och engagerad. Jag känner att hela processen med mitt lägenhetsköp har varit positiv på alla sätt.

Tack Adam för dom fina orden! Vi ses på tillträdet /Charlotte