Charlotte Svensson

Charlotte Svensson

Charlotte Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Charlotte Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Charlotte Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Svensson har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

107 omdömen om Charlotte Svensson

Sedan starten hos Reco 2021
Karl-Johan H
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Haverdal

Proffsig och kunnig mäklare som vill kundens bästa

Tack Karl-Johan för recensionen! /Charlotte

Eva-Lotta N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Vallås

Charlotte har varit väldigt trevlig och hjälpsam .väldigt kunnig och lugn.

Tack Lotta för recensionen! /Charlotte

Kerstin B
Getinge

Trevlig, proffsigt agerande. Helt nöjd!

Svar från Charlotte Svensson

Tack så mycket för recensionen! /Charlotte

Bertil A
Centralt

Mycket bra bemötande, strukturerad kommunikation, bra tips om stödfunktioner för att göra presentationen så bra som möjligt, proffsigt handhavande av hela processen.

Tackar för den recensionen! Vi ses på tillträdet /Charlotte

Marcus K
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Påarp

Charlotte är lugn och trevlig och tog vår husaffär i hamn på ett professionellt sätt

Svar från Charlotte Svensson

Tack så mycket för recensionen Marcus, vi ses på tillträdet! /Charlotte

Sanela T
Trönninge

Vi är supernöjda med hela processen. Charlotte lyssnade verkligen in våra önskemål och allt skedde på våra villkor. Hon agerade snabbt i alla steg och var behjälplig i alla steg. Hon är duktig på att lyssna in och var snabb med återkoppling.

Tack Sanela för den fina recensionen! /Charlotte

Ulrika S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Svensson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt

Trevlig, hjälpsam, flexibel och lätt att ha och göra med. Bara positiva erfarenheter.

Tack Ulrika för recensionen! Vi ses på tillträdet /Charlotte

Kaj J
Simlångsdalen

Charlotte var väldigt på det. Rak och tydlig information Gjorde hela tiden det lilla extra som gjorde att man kände sig trygg med henne som mäklare. Man vill känna tillit till sin mäklare och det kan man verkligen göra med Charlotte.

Svar från Charlotte Svensson

Tack Kaj för den superfina recensionen! Kul med ett fint samarbete/Charlotte

Anette E
Östra Stranden

Ett rent nöje att köpa hus med Charlotte som mäklare. Proffsig, varm och energifylld. Ser fram emot mina somrar i Halmstad

Svar från Charlotte Svensson

Tusen tack Anette för din recension! Njuta av somrarna i fina Halmstad /Charlotte

Rodhe-Maria K
Påarp

Upplever att Charlotte har gjort sitt yttersta för att få mitt hus sålt. Jobbade även under sommaren med det som behövdes göras. Alltid vänlig, trevlig och ger ett ett fint förtroende. Känns professionell och kunnig.

Tack Rodhe- Maria för dina fina ord! Vi ses på tillträdet /Charlotte