Hon är snäll och trevlig. Hon har kunskap när jag frågar om huset. Hon visar om fin området, man får pengar om fonden att köpa spisen eller renovera ca 20.000kr
Evelina Johansson
Evelina Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Evelina Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Evelina Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 282 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Johansson har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
282 omdömen om Evelina Johansson
Jag tycker att Evelina var trevlig, kunnig och professionell. Hon kändes inte påflugen och "säljig" som många andra mäklare är. Hon upplevdes påläst och lugn. Vi kände oss trygga med henne.
Jag tycker Evelina är rak och tydlig i sin beskrivning av objektet!
Lugn och hade svar på alla frågor. Kändes inte pushy men fanns ändå där när jag behövde henne.
Tack för ett fint omdöme! Det betyder mycket i mäklaryrket :)
Mycket trevlig och professionell mäklare. Vi hade/har en mycket bra dialog och hon har fullt focus till kunden.Det är 2:a gången som vi anlitar henne. Första vid köp och andra till försäljning.Har bara lovord att säga om Evelina. Vi är väldigt nöjda med hennes insatser. MVH Paul & Monika
Tack så hemskt mycket! Ni är enkla och trevliga att jobba ihop med!
Fantastisk mäklare! Glad, trevlig och professionell.
Tack tack och åter tack :) Vi ses på tillträdet!
Förtroendeingivande och sakkunnig. Snabb återkoppling. Tillmötesgående.
Tack för de fina raderna! Snart ses vi för tillträde!
Trevligt bemötande. Förtroendeingivande. Tillgänglig med snabba återkopplingar när behovet uppstått.
Tack Thomas, roligt när upplevelsen är bra!
Kompetent lyhörd bra kundbemötande
Vad trevligt att du ville lägga en rad här, stort tack!
Hjälpsam, service minded med stort kundfokus. Utmärkt i sin roll.
Tack Torbjörn, kul när jag lyckats med att ge en bra upplevelse av affären!