Bra! Snabb på återkoppling när man hade frågor och funderingar.
Evelina Johansson
Evelina Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Evelina Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Evelina Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 297 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Johansson har haft 38 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
297 omdömen om Evelina Johansson
Fick förtroende direkt. Ärlig och väldigt trevlig. Gjorde vårt köpt väldigt tryggt pågrund av hur hon förklarade allt och svarade på allt. Helt enkelt en grym mäklare som vet hur man tar hand om sina kunder på ett rakt och ärligt sätt!
Åh så fint omdöme! Blir så glad, har varit så kul att gör affär ihop med er också!
Väldigt vänlig och professionell. Snabb på att ge svar och tvekar inte på att hjälpa till vid funderingar. Fick vårt första köp att kännas väldigt tryggt
Så härligt att få vara med under ert första köp :) Snart ses vi på tillträdet :)
Jag vill varmt rekommendera Evelina Johansson som mäklare. Hon hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt, redan innan den ordinarie visningen, vilket överträffade mina förväntningar. Genom hela processen upplevde jag Evelina som professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Hon skapade trygghet från start till mål och arbetade målmedvetet för att nå ett riktigt bra resultat. Jag är mycket nöjd med hennes insats och kan varmt rekommendera henne till andra som går i säljtankar.
Tack tack tack tack tack tack! Så fint omdöme!!
Evelina har varit väldigt hjälpsam, tillgänglig och framförallt väldigt flexibel genom hela processen. Hon arbetar tydligt utifrån att både säljare och köpare ska bli nöjda, vilket har varit en stor trygghet i denna affär. Kan varmt rekommendera henne!
Tack så hemskt mycket Alexander :)
Super trevlig och professionell!
Tack för att du tog dig tid lämna omdöme, ett fint sådant med ! tack!
Vi är väldigt nöjda med Evelina och kan varmt rekommendera henne. Hon var professionell, trevlig och gav snabb återkoppling genom hela processen. Allt gick väldigt smidigt och vi kände oss trygga från början till slut. Hon var alltid tillgänglig för frågor och gjorde hela upplevelsen enkel och väldigt positiv.
Tack så mycket, trevligt att ha er som köpare :)
Mycket snabb på att svara på frågor. Trevlig.
Vi är väldigt nöjda med Evelina som mäklare! Från första visning till kontraktsskrivning blev vi bemötta på ett tryggt och professionellt sätt. Som förstagångsköpare hade vi höga förväntningar på tydlig kommunikation och vägledning, och Evelina överträffade verkligen dessa. Hon var alltid tillmötesgående, höll oss uppdaterade genom hela processen och förklarade allt på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Sammanfattningsvis är vi superglada över både affären och att vi fick just Evelina som mäklare!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Fint att få jobba ihop med er :)