Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Fredrik Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Carlsson har haft 33 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

142 omdömen om Fredrik Carlsson

Sedan starten hos Reco 2018
Alexander J
Getinge

Det har varit väldigt bra hela vägen från husvisning till husköpet. Vid husköp förklarade Fredrik på ett enkelt och detaljerat sätt hur husaffären går till. Jag upplevde allt positivt med Fredrik som mäklare

Susanne S
Tönnersa

Jag tycker jag fick ett bra bemötande och han svarade på våra frågor om stugan vid visningen. Det han inte visste tog han reda på och meddelade. Svarade på frågor som jag hade efter visningen via sms. Han ringde upp när det var lite fler frågor jag hade innan köpet. Även bra bemötande och information vid kontraktskrivningen.

Kjell N
Tönnersa

Fredrik är alla tiders mäklare!

Kristina R
Gullbranna

Mycket trevligt bemötande och lätt att prata med.Kunnig i sitt yrke. Såg till att vi förstod hela processen va rak och öppen med hur försäljningen fortskred.vi är mycket nöjda med Fredrik och kan med lätthet rekommendera honom.

Ebba E
Åled

Ida F
Snöstorp

Fredrik har varit väldigt bemötande, trevlig och förstående för vår situation under hela resan hittills. Jag är väldigt tacksam för att det gått så smidigt som det gjort!

Carl Magnus S
Skrev om Fredrik Carlsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad

En levande legend!!! Stöttade, uppmuntrade i vått och torrt. 100% tillgänglig vid alla tillfällen. Upplevde hela tiden att Fredrik gjorde mer än han behövde. För mig som novis på att sälja hus kunde jag inte önskat mig bättre mäklare!!! För mig personligen var det Berg och dalbana känslomässigt sett, då tiderna att sälja inte är de bästa. Fredrik har varit stöttande, uppmuntrande en klippa helt enkelt! När jag ska sälja det hus jag köpt hoppas jag Fredrik är kvar( och inte head hunted:). Hade låtit bli att skriva om...

Katarina R
Östra Stranden

Bra kommunikation och väldigt hjälpsam! Skulle rekommendera Fredrik som säljare!

Fredrik A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Carlsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Östergård

Jättebra mäklare :) rekomenderas

Kerstin L
Östra Stranden

Jag väntar med ett utlåtande tills affären är avslutad