Heléne Thornberg

Heléne Thornberg

Heléne Thornberg är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Heléne Thornberg har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Heléne Thornberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-08 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.7. Heléne Thornberg har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med at jobba som mäklare är att få träffa så mycket människor och få vara del av deras stora affär i livet. Se lyckan hos både köpare och säljare.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är lugn och engagerad mäklare som vill hjälpa till med en trygg och säker affär. Min kunskap och erfarenhet ska värderas högt.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag såklart med familj och vänner. Att förgylla livet med saker som gör mig glad är viktigt. Musik ligger mig varmt om hjärtat och jag utövar musik i olika former

2024-12 - 2025-11

90 omdömen om Heléne Thornberg

Sedan starten hos Reco 2015
Miki M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Heléne Thornberg en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt - Öster

Väldigt professionell och bra. Inget roligt eller lättsålt uppdrag men Helene levererade 110%.

Svar från Heléne Thornberg

Tack Miki för de fina orden

Camilla Madeleine J
Steninge

Helene är lugn, förtroendegivande och professionell. Vi har bara gott att säga.

Nijaz S
Vallås

En engagerad och professionell mäklare som verkligen lyssnar på oss som säljare. Trevlig, tillmötesgående och alltid tillgänglig för frågor. Tar hand om hela processen på ett tryggt och smidigt sätt – från första mötet till avslutad affär.

Adisa S
Vallås

En kunnig och lyhörd mäklare som verkligen tog hänsyn till våra behov som köpare. Trevlig, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Skapade en trygg och smidig affär med sitt stora engagemang och tydliga information från start till mål.

Svar från Heléne Thornberg

Tack Adisa. Hoppas nu ni formar er ett fint hem. Huset och läget är ju jätte bra. Vi kommer ses snart när ni ska få nycklarna.

Linda W
Furet

Trevlig, tydlig och lätt att kommunicera med. Vi kände oss trygga med Helén och det kändes jättebra.

Ingmar P
Östra Stranden

Mycket bra lysande , och löste våra önskemål. Hade svar på våra frågor! 👍👍😎

Andreas F
Åled

Proffsig, bra bemötande, servicen klockren och väldigt tillgänglig. Inlyssnande och gav ett väldigt tryggt intryck.

Annika E
Vallås

Är mycket nöjd med Helenes hjälp i försäljningen av mitt hus. Mycket hjälpsam,kunnig och engagerad. Jag rekommenderar verkligen Helene.

Svar från Heléne Thornberg

Tack Annika. Vi löste det tillsammans. Hoppas nu du trivs i ditt nya boende.

Ljatif J
Vallås

Hon är nuggrann i det arbete hon gör.

Hans W
Alet

Mycket nöjd med Heléne Thornberg. Hon sålde först min mammas hus och gjorde det mycket bra. Min egen husförsäljning var mer komplicerad, med uppsägning av hyresgäst mm. Dessutom bor jag inte själv i Halmstad. Fungerade mycket bra. Ett svårsålt hus blev sålt på en svår marknad till ett helt acceptabelt pris.