Vi kan verkligen rekommendera Claes Karlén på Fastighetsbyrån i Haninge.Han är trevlig,engagerad och kunnig.Under hela försäljningen uppdaterade han oss snabbt och han var väldigt lättillgänglig vid frågor. /Pernilla & Filippa
Claes Karlén
Claes Karlén är mäklare på Fastighetsbyrån Haninge
.Claes Karlén har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Claes Karlén har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.9. Claes Karlén har haft 21 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
21 omdömen om Claes Karlén
Kunnig, trevig och rolig. Bra kombo!
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande.
Noggrann erfaren ärlig trevlig alltid nåbar duktig. Om man anlitar Claes så är man i trygga händer för en trygg affär både som köpare och säljare.
Seriöst och professionellt agerande och förhållningssätt.
Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam mäklare!
Tydlighet från början till slut. Allt flöt på supersmidigt. Fick bra feedback och återkoppling under hela tiden. Svarar snabbt på både sms och telefonsamtal. Kan varmt rekommendera Claes som mäklare
Fick direkt ett bra förtroende för Claes och kände att vi kunde samarbeta. Han tog till sig mina önskemål och återkopplade snabbt. Det var också lätt att komma i kontakt med honom. Jag är nöjd med försäljningen som gick väldigt smidigt med de förutsättningar vi hade.
Claes är mycket tillmötesgående och kompetent. Han håller förväntningarna realistiska och rimliga. Rekommenderar!
Claes är genomgående korrekt, saklig och opartisk, vilket skapar en trygghet som är ovärderlig i bostadsaffärer. Han har en fantastisk förmåga att balansera tydlig kommunikation med genuin lyhördhet, samtidigt som han aldrig tummar på kvalitet eller etik. Jag rekommenderar Claes helhjärtat till alla som söker en mäklare med hög trovärdighet och passion för sitt yrke.