Mikael Grans

Mikael Grans

Mikael Grans är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge

Mikael Grans har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Mikael Grans har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Mikael Grans har haft 24 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

127 omdömen om Mikael Grans

Sedan starten hos Reco 2017
Elof Andreas G
Stuvsta/stensängen

Ett seriöst bemötande från första mötet, känns lugnt och tryggt. Det som inte var ok är besiktnings mannen som kom. Ovårdat språk, kändes lite ointresserad. mvh Andreas

Susanne A
Solgård

Mikael har hela tiden haft en proffsig inställning till vår försäljning, och inte gett upp trots bistra tider. Efter försäljningen har allt gått smidigt, och vi har hela tiden fått bra information. Jag kan varmt rekommendera Mikael Grans.

THOMAS A
Skrev om Mikael Grans en del av Fastighetsbyrån Huddinge

Mikael är kunnig, lung och trygg. Kan verkligen rekommendera Mikael för er kommande försäljning. Han kan göra det omöjliga möjligt.

Tony H
Sörskogen

Bra bemötande Lyhörd Saklig Lugn Kompetent Trevlig

Barbro Kristina L
Sålde en tomt med hjälp av Mikael Grans en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Segeltorp

Bara det allra bästa betyg alltid trevlig och korrekt.

Henrik Miikael R
Snättringe

Mikael är ödmjuk och mycket kompetent mäklare. Han skötte försäljningen av vår fastighet på ett fantastiskt sätt i en svår marknad. Tack Mikael!

Muhammad A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Grans en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Visättra

Mikael is so friendly, responsive, helpful, and professional. I appreciate Fastighetsbyrån's services and the whole team.

Kristina M
Segeltorp

Är mycket nöjd med att vi valde Mikael Grans som mäklare! Personligt och professionellt bemötande, med tydlig återkoppling från början till slut.

Anna Birgitta Gunilla K
Segeltorp

Väldigt seriös och kunnig. Jag har känt stort förtroende för mäklaren. Vi har också fått återkoppling efter visningar.

Anna Malin B
Fullersta

Pålitlig, trevlig och erfaren mäklare.