Alla kategorier Mäklare Stockholms län Huddinge Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån Huddinge

Fastighetsbyrån Huddinge

Häradsvägen 69, 141 41 Huddinge — Visa karta

4.6 i betyg av 528 rekommendationer
Välkommen till Fastighetsbyrån i Huddinge!

Här har vi kunskapen, erfarenheten och engagemanget som krävs för att förmedla lyckade bostadsaffärer. En stor fördel är att nästan alla vi som jobbar här också bor i kommunen, så vi känner våra områden på djupet. Hos oss är hög service och tillgänglighet ledord och vi vill finnas till hands genom hela processen.

Varje år hjälper vi hundratals familjer till sitt nya drömboende. Vi gör gärna en kostnadsfri värdering om du funderar på att sälja eller när du vill lägga om eller ta nya lån. Sedan hjälper vi till med allt kring en eventuell försäljning.

Så, har du frågor om boende eller bostad i Huddinge? Tveka inte att höra av dig till oss på Fastighetsbyrån!
 

Läs vad 528 kunder tycker om Fastighetsbyrån Huddinge

 • Komanj S
  Komanj S skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Fantastisk mäklare. Mattias passion för mäklaryrket lyser igenom i varje samtal och hans engagemang gav en stor trygghet genom hela processen. Alltid tillgänglig, tillmötesgående och effektiv. Han levererade över de redan högt ställda förväntningarna och är ett självklart val i framtida bostadsaffärer för oss.
  gillar detta
 • Joakim A
  Joakim A skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Tack än en gång för väl planerad och genomförd försäljning! Du är den bästa mäklare vi mött!
  gillar detta
 • Robert K
  Robert K skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Tack för ett fantastiskt arbete och resultat. Du är en otroligt duktig mäklare med kompetens utan dess like. Du har haft vårt fulla förtroende sedan första mötet. Det känns även bra att köparna blev så nöjda! Din närvaro fysiskt och psykiskt under hela affären var fantastiskt!
  gillar detta
 • Nathalie A
  Nathalie A skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Mattias skötte allt perfekt! Enormt professionellt bemötande och förståelse nedkyld i fokus. Kände mig trygg genom hela affären!
  gillar detta
 • Philip E
  Philip E skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Vill först tacka dig än en gång för ditt bemötande, kunnande och engagemang från första början. Min försäljningen har överträffat mina förväntningar.
  gillar detta
 • Kimonechai S
  Kimonechai S skrev om Fastighetsbyrån Huddinge
  Tack för all hjälp med försäljningen utav vår bostad. Ni gör ett strålande jobb!
  Rekommenderar Fastighetsbyrån i Huddinge starkt.
  Mvh Kim
  2017-07-25 Jasmine S svarar Kimonechai S
  Vi är glada över att ni är nöjda! Vi hörs i samband med deklarationen. Ha en fortsatt bra sommar!
  gillar detta
 • Staffan B
  Staffan B skrev om Monica Ryberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Monica är en lugn, säker och otroligt proffsig mäklare som hjälpte mig på bästa möjliga sätt genom min lägenhetsförsäljning. Jag fick alltid bra och snabb återkoppling, utmärkt planering och vägledning av henne, oavsett problem. Det är inte för inte hon har såpass bra betyg från sina kunder. Toppklass!
  gillar detta
 • Hamideh S
  Hamideh S skrev om Fastighetsbyrån Huddinge
  bra! det gick bra som vi förväntade oss
  gillar detta
 • Mikaela E
  Mikaela E skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Kan med 100% övertygelse rekommendera Mattias Lundberg om ni ska sälja bostad. Förtroende ingivande, ärlig och väldigt sympatisk att ha att göra med.
  Kände mig trygg genom hela affären
  gillar detta
 • Elcim Y
  Elcim Y skrev om Fastighetsbyrån Huddinge
  Mer er kunnighet och omtanke har vi nu landat i vårt drömboende och sålt vår gamla bostad. Tusen tack!!
  gillar detta
 • Bilge T
  Bilge T skrev om Fastighetsbyrån Huddinge
  Jag vill innerligt tacka för det trevliga bemötandet på Fastighetsbyrån i Huddinge.
  Professionella mäklare samt serviceminded personal, jag fick ett väldigt bra slutpris på min bostad och dem hjälpte även mig att hitta ett nytt boende som jag verkligen trivs i.
  Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Semra B
  Semra B skrev om Fastighetsbyrån Huddinge
  Jag bockar och bugar för ert trevliga bemötande! Jag är väldigt glad över att jag valde er när jag skulle sälja min lägenhet. Rekommenderar starkt!
  gillar detta
 • Lasse L
  Lasse L skrev om Mattias Lundberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Mattias lyssnar, han hör, han ger råd, han tar råd, han har en otrolig energi och kan ta in ­information på ett sätt som är helt enormt. Jag har aldrig varit med om någon människa med så symmetriska kvaliteter och sådan balans. Tack för en hjälpen med i vår bostadsaffär!
  gillar detta
 • Daniel V
  Daniel V skrev om Fastighetsbyrån Huddinge
  Fastighetsbyråns mäklare Krister Florin uppvisade extremt dålig etik mot oss vid ett potentiellt husköp. Blev lovade att vi skulle diskutera vidare efter påsk, att han skulle höra av sig och gav oss intryck att allt i princip var klart. Under tiden gjorde vi klart med lån och började förbereda allt som ska förberedas. När vi sedan inte hör från denna mäklare ringer vi upp och får höra att han sålt huset! Otroligt falskt och lågt gjort. Det minsta man kunde göra är att höra av sig, men det sket han i utan pengarna var mycket viktigare än god etik och kundbemötande. För oss är det inte hela världen att huset i sig blev sålt, det kommer nya men att folk inte har heder i sin professionalism är värdelöst. Här stod vi som fån och hade ställt in oss på detta och lagt ner tid med att fixa med allt. Kommer definitivt inte ha med denna mäklare att göra igen och helst inte Fastighetsbyrån heller. Avråder även mina vänner och familj.
  2017-05-01 Krister F svarar Daniel V
  Hej Daniel,
  Tack för att du informerar oss över din upplevelse. Annars blir det svårt att ta till sig och dra lärdomar. Nu har ju i och för sig aldrig du och jag haft någon kontakt tidigare utan jag har bara pratat med din mycket trevliga och sympatiska sambo. När vi pratade hon och jag fick jag inte känslan av att ni upplevde situationen som uppstod såhär tråkigt som du redogör här på nätet.

  Hur som helst så beklagar jag missen i kommuniceringen. Det var inte meningen att ni skulle känna er besvikna när ni kom tillbaka efter er utlandsresa.

  Situationen som uppstod var att ni ville lägga ett skambud som säljaren inte valde att acceptera. Ni fick ett erbjudande att köpa huset för ett högre pris men valde att vänta i 4 dagar innan ni lämnade ert besked. Som säljaren som sagt valde att inte acceptera. Samma morgon åkte ni dessutom bort på en utlandsresa i över en vecka.

  Redan nästa dag fick säljaren ett betydligt högre bud av en ny intressent som ville skriva kontrakt omgående och avsluta affären. Vilket säljaren också ville. Säljaren valde att inte vänta till efter påsken och på så sätt riskera att förlora den köpare de hade.

  Felet från min sida som jag tar med mig var att det automatiska sms.et som går ut till samtliga intressenter när någon lägger ett bud inte nådde fram till er när ni var utomlands. Kan bara beklaga detta och be om ursäkt.
  Just detta hus hade ni som sagt inte kunnat köpa ändå pga förutsättningarna ovan men min avsikt är aldrig att någon skall uppleva en negativ känsla i mitt bemötande. Oavsett situation.
  Hoppas att vi kan hjälpa er att hitta ett annat hus framöver och att vi lyckas vinna tillbaka ert förtroende.
  2017-05-01 Daniel V svarar Krister F
  Hej Krister,

  Tack för svar, även om jag tycker det är fult att försöka vända på situationen och påstå att vi kom med "skambud". Att lägga ett något lägre bud när någon inte budat överhuvudtaget är inte vad jag betraktar som skambud, men ok om det är så du betraktar dina kunder så. Kan inte påstå att jag blir förvånad efter vår upplevelse.

  Det stämmer att du pratade med min sambo, men jag som partner var så klart lika delaktig hela vägen, eller vad menar du? Om du varit lite mer lyhörd kanske du hade hört besvikelsen i hennes tonläge, men hon kanske inte är typen som har lust att diskutera vidare i telefon när man får en så vidrig känsla som hon fick då. Jag däremot blev förbannad och besviken över tillvägagångssättet och ville ge uttryck för det här på Reco. Det är väl trots allt vad recensionstjänster är till för? Det är väl inte bara en hyllningssida? Hade vi varit nöjda så hade jag återgett det här också.

  Vi lade ner massor av energi och tid på detta som vi inte skulle ha behövt att göra om du bara bemödat dig att meddela oss som utlovat. Det gav oss dessutom falska förhoppningar.

  Tyvärr har vi inget förtroende för dig som mäklare och vi kommer i fortsättningen välja en annan av alla mäklarfirmor på marknaden när dagen kommer då vi ska sälja vår lägenhet. Trist dessutom att ni försökte få bort min recension. Kan inte påstå att det bättrade på mitt förtroende för er.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Samer F
  Samer F skrev om Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Han var väldigt trevlig. Noggrann. Gav oss det information som vi behövde. Rekommenderar honom starkt. Vi är väldigt nöjda med hur köpet gick till och väldigt nöjda med Erik.
  gillar detta
 • Rickard F
  Rickard F skrev om Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Professionell, trevlig och hjälpsam.
  Toppklass!
  gillar detta
 • Lars M
  Lars M skrev om Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Har upplevt Erik som tillmötesgående och serviceminded under hela uppdraget.
  gillar detta
 • Reet V
  Reet V skrev om Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Väl förberedd vid första besöket till skillnad från ett annat företag. Därför valde vi Erik. Behjälplig och tillmötesgående under hela processen.
  gillar detta
 • Cem C
  Cem C skrev om Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Erik är väldigt jordnära och förstående, han förstår sig på kunderna vilket är mycket viktigt i alla relationer som påbörjas. Han sätt att vara gör det lätt att skapa ett förtroende. Ett utmärkt bemötande och köp!
  gillar detta
 • Maikel I
  Maikel I skrev om Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Grymt bra! Kompetent och serviceminded
  gillar detta
 • Snezana S
  Snezana S skrev om Marketta Eriksson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  En varm och förståelig mäklare, gör sitt yttersta för att du ska känna dig som prioritet nummer ett. Hälsningar Snezana
  gillar detta
 • Anders K
  Anders K skrev om Marketta Eriksson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Till en början tveksam då det tog lång tid att få svar, men när vi väl fick kontakt gick allt som på räls.
  gillar detta
 • Rolf N
  Rolf N skrev om Krister Florin en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Krister Florin gav oss ett gott intryck vid vårat första möte.
  Han kunde redogöra för oss hur våran lägenhet skulle avyttras
  för oss och kunden skulle bli nöjda.
  gillar detta
 • Marlena S
  Marlena S skrev om Marketta Eriksson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Varmt rekommenderar Marketta Eriksson som är duktig, mäklare, kompetent, behjälplig i olika moment vid husförsäljning. Vi är mycket nöjda med samnarbetet!
  gillar detta
 • Matilda T
  Matilda T skrev om Frida Zetterström en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Det var ett tryggt & professionellt sammarbete med Frida och vi kände oss nöjda hela vägen under försäljningen. Vi skulle utan tvekan rekommendera andra att anlita Frida!
  gillar detta
 • Ulla-lena A
  Ulla-lena A skrev om Marketta Eriksson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Väldigt kunnig och mycket tillmötesgående.
  gillar detta
 • Shamiram G
  Shamiram G skrev om Marketta Eriksson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Marketta är mycket trevlig person,glad positiv jobbar aktiv det är roligt att jobba med henne som mäklare alltid positiv lugn säker i sitt arbete man känner sig trygg det hon levarerar till kunden.
  gillar detta
 • Sture Ö
  Sture Ö skrev om Marketta Eriksson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Trevligt bemötande
  Gjorde ett kompetent intryck
  Proffesionell
  kunde ha hört av sig mer och snabbare
  gillar detta
 • Eric A
  Eric A skrev om Krister Florin en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Tydlig information, håller tiden, lagom uppföljning, rekommenderas.
  gillar detta
 • Mikael T
  Mikael T skrev om Frida Zetterström en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Jag väljer att ge Frida zetterström 5 av 5 möjliga, varför? För att hon sen dag 1 har varit väldigt engagerad i försäljningen av min lägenhet, väldigt professionel och tillmötesgående, tagit hänsyn till mina synpunkter och funderingar kring försäljningen samt väldigt kunnig inom området. Snabb med återkoppling och väldigt trevlig person som vet vsd hon snackar om, gav mig en massa råd kring styling och vad man skulle tänks på inför fotograferingen och visningen av lgh. Fastighetsbyrån var ett självklart val för mig som sålde i Huddinge men vill ni ha det lilla extra så skulle jag varmt rekommendera att ni väljer Frida Zetterström som er mäklare, vill avsluta med att ge henne ett stort tack för en väldigt smidig och bra affär.
  gillar detta
 • Åse S
  Åse S skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Vi har fått ett både sakligt och kunnigt bemötande både inför och under försäljningen. Bra infomation och planering, lätt att ta dialogen under resans gång.
  gillar detta
 • ann-sofie j
  ann-sofie j skrev om Monica Ryberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Monica Ryberg är en fantastisk mäklare ! Hon är lugn och trygg och väldigt kunnig. Monica tar sig alltid tid att prata och svara på frågor och är påläst om objekten.
  Kan varmt rek henne för alla som går i sälj eller köptankar.
  gillar detta
 • Daniel H
  Daniel H skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Anders lyckades få in bra bud bara ett par dagar efter att det upptäckts problem i krypgrunden. Hur han bar sig åt vet jag inte, men vi är glada för hans insats.

  Ska jag klaga på något så är det möjligen några stavfel i objektsbeskrivningen, men det blir en 5:a i betyg totalt ändå.
  gillar detta
 • Catalina L
  Catalina L skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Lugn och saklig genom hela processen.
  gillar detta
 • Mikael E
  Mikael E skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Jag upp levde Anders Rex lugn och saklig. Han gav svar på mina frågor om fastigheten.
  gillar detta
 • Therese P
  Therese P skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  En mäklare med ett lugnt och tryggt bemötande. Är inlyssnande och respekterar kundens önskemål och behov
  gillar detta
 • Adam E
  Adam E skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Proffsig, ärlig, ger god bemötande, ger goda råd helt enkelt BÄST!
  gillar detta
 • Jukka A
  Jukka A skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Levde väl upp till förväntningarna. Rekommenderas
  gillar detta
 • Mandus Z
  Mandus Z skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Anders Rex är en noggrann, snabb, ambitiös och kunnig mäklare.
  gillar detta
 • Fredrik R
  Fredrik R skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Anders är extremt kunnig och gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd.
  gillar detta
 • Ann-charlotte A
  Ann-charlotte A skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Jag fick ett mycket bra och proffsigt bemötande med många bra råd under hela processen. Anders var tillmötesgående och förklarande. Hela processen kändes trygg. Han jobbade verkligen för att jag och min familj skulle få en bra affär genomförd. Resultatet blev över förväntan. Jag rekommenderar verkligen Anders Rex.
  gillar detta
 • Toje P
  Toje P skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Han uppträdde korrekt, gav ett förtroendegivande intryck-

  Kunnig i sitt gebit
  gillar detta
 • Helena L
  Helena L skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Anders Rex är en engagerad, målinriktad och kompetent mäklare som arbetat hårt för att nå våra mål. Inte den pushiga typen utan han har ett professionellt sätt som inger förtroende direkt. Det vi uppskattar mest är snabb återkoppling under hela försäljningsprocessen. ++ för det höga slutpriset.
  gillar detta
 • Olof E
  Olof E skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Vi är nöjda med Anders och det engagemang han la ner för att få vårt hus sålt till ett pris vi var nöjda med.Han gav tips inför fotograferingen och var närvarande både då och under besiktningen av huset.Han har dessutom erbjudit sin hjälp med "flyttskatten" någon gång under november - december.
  gillar detta
 • Britt-marie M
  Britt-marie M skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Proffsigt bemötande och verkar mycket kunnig om alla uppgifter som ingår i en mäklares jobb. Det känns tryggt att anlita Anders Rex.
  gillar detta
 • Lasse N
  Lasse N skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Med Fastighetsbyrån i ryggen och Anders Rex blev det inga problem med fösäljningen av huset vi är 100% nöjda
  gillar detta
 • Marie-louise L
  Marie-louise L skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Hej, vi är mycket nöjda med Anders Rex. Han är kunnig och påläst. Rak och klar. Inte gåpåig.
  Vi rekommenderar honom gärna vid både försäljning och köp av bostad.
  MVH
  Marie-Louise Larsson
  gillar detta
 • Francisca G
  Francisca G skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Bra och funnits där man behövt hjälp o har frågor
  gillar detta
 • Melisa A
  Melisa A skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Han är proffesionell och kunnig. Vi var jättenöjda med hans insats när vi skulle sälja vår lägenhet som sedan resulterade i att vi även köpte en lägenhet med hans hjälp.
  gillar detta
 • Josef L
  Josef L skrev om Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
  Trevlig, ärlig, duktig och rak mäklare som hjälpte oss både köpa ett hus och sälja vårt
  gillar detta
Maria Stenermark
4.5 / 5 — 87 recos
Krister Florin
4.6 / 5 — 80 recos
Monica Ryberg
4.6 / 5 — 76 recos
Anders Rex
4.6 / 5 — 73 recos
Frida Zetterström
4.4 / 5 — 36 recos
Linnéa Ahlberg
4.6 / 5 — 34 recos
Erik Nelson
4.6 / 5 — 31 recos
Marketta Eriksson
4.6 / 5 — 17 recos
Jasmine Ståhl
5.0 / 5 — 15 recos
Björn Nygren
4.8 / 5 — 12 recos
Lars Dawrin
4.8 / 5 — 9 recos
Mattias Lundberg
5.0 / 5 — 7 recos
Michael Schönning
0.0 / 5 — 0 recos
Patricia Barazi
0.0 / 5 — 0 recos
Mikael Grans
0.0 / 5 — 0 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Häradsvägen 69, 141 41 Huddinge
Kategorier