Fastighetsbyrån Huddinge

Fastighetsbyrån Huddinge

Välkommen till Fastighetsbyrån i Huddinge!

Här har vi kunskapen, erfarenheten och engagemanget som krävs för att förmedla lyckade bostadsaffärer. En stor fördel är att nästan alla vi som jobbar här också bor i kommunen, så vi känner våra områden på djupet. Hos oss är hög service och tillgänglighet ledord och vi vill finnas till hands genom hela processen.

Varje år hjälper vi hundratals familjer till sitt nya drömboende. Vi gör gärna en kostnadsfri värdering om du funderar på att sälja eller när du vill lägga om eller ta nya lån. Sedan hjälper vi till med allt kring en eventuell försäljning.

Så, har du frågor om boende eller bostad i Huddinge? Tveka inte att höra av dig till oss på Fastighetsbyrån!

Utmärkelser

1489 omdömen om Fastighetsbyrån Huddinge

Sedan starten hos Reco 2013
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Andrée en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-29 Verifierad kund
    Jessica har försökt att hjälpa oss på olika sätt för sälja vår bostad. Hon har föreslagit fler alternativ för att locka fram fler köpare. Hon är en arbetsamt person och trevlig person..
    2023-03-29 Verifierad kund
    . Bemöttanden var mycket bra.
    . Jessica Andree Var mycket hjälpsam.
    . Hon arbetade effektiv och görde bra jobb.
    2023-03-28 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande. Bra tycker jag. Saklig och bra, kunde området bra.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-27 Verifierad kund
    En fantastiskt bra och engagerad mäklare som håller vad han lovar. Bytte från en annan mäklare och det ångrar jag inte en stund. Trots rådande läge 2023 fick vi ett pris på våran bostad som var klart över förväntan. Mycket nöjd.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-27 Verifierad kund
    Trevlig, professionell samt kunnig på Huddinges bostadsmarknad! Kan varmt rekommendera Anders som mäklare i Huddinge!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Andrée en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Flemingsberg
    2023-03-25 Verifierad kund
    Jessica va ett otroligt stöd till mig i hela köpeprocessen
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-24 Verifierad kund
    Han är mycket lyhörd, ödmjuk och man känner att han verkligen vill hjälpa oss på bästa sätt. Är också lätt att få tag på samt flexibel.
  • skrev om Georgio Hadad en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-21 Spontant omdöme
    En väldigt erfaren, professionell och tillgänglig mäklare. Vi har både köpt och säljer via Georgio. Att sälja/köpa är stora affärer i ens liv men Georgio gör hela processen lättare genom att alltid vara tillgänglig vid frågor. Är jätte nöjd med Georgio och rekommenderar honom starkt
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-21 Verifierad kund
    En grym mäklare som alltid var tillgänglig och hjälpsam vid frågor och funderingar.
    Bra kommunikation genom hela processen och uppdaterar en längs vägen till avslut.
    Rekommenderar starkt!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Snättringe
    2023-03-13 Verifierad kund
    Jacob har en vinnande personlighet och uppträder alltid mycket professionellt. Han var alltid positiv gällande försäljningen av vår lägenhet, som var ett ganska svårt objekt i en tid av ekonomisk nedgång. Han jobbade på och gav inte upp utan såg hela tiden möjligheter. Vi är jättenöjda att haft Jacob som mäklare.
    Tusen tack för ert förtroende och rekommendationen Yvonne och Fredrik! Trots motgången på marknaden lyckade vi med en bra affär! Detta gjorde vi tillsammans. Lycka till i nya lägenheten! Jacob Jergos
    2023-03-11 Verifierad kund
    Kunnig mäklare med massor av erfarenhet.
    Hej,
    Monica är en mäklare med gedigen erfarenhet och kunskap! :)
    2023-03-11 Verifierad kund
    Väldigt professionell mäklare! Extremt duktig på att förhandla för att få ut högsta priset till säljaren!
  • sålde sitt hus med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Utsälje
    2023-03-10 Verifierad kund
    Mycket kunnig och engagerad mäklare. Känner verkligen att han lägger ner sin själv för att göra alla involverade parter nöjda. Blir det mer försäljning i framtiden så är Anders Rex ett givet val.
  • köpte sitt hus med hjälp av Georgio Hadad en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Stuvsta
    2023-03-08 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som var villig att hämta upp mig vid stuvsta station och skriva på avtal rätt sent efter arbetstid.
  • sålde sitt hus med hjälp av Georgio Hadad en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Glömsta
    2023-03-07 Verifierad kund
    Kunnig i området. Informativ och trevlig.
    2023-03-07 Verifierad kund
    Bra bemötande, kunnig. Rekommenderar varmt framöver. Behjälplig vid kontraktsskrivning
  • sålde sitt hus med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Vistaberg
    2023-03-06 Verifierad kund
    Blev tipsad av vänner om Jakob, första intrycket gjorde att jag lät honom ta hand om försäljningen av mitt radhus , jag fick ett stort förtroende för honom. Han är mycket lyhörd , höll mig hela tiden uppdaterad under hela processen . Mycket professionellt från början till slut . Rekommenderar verkligen Jakob till din största affär . Anette L.
    Jättetack för rekommendationen Anette! Dina fina ord värmer. Samarbetet från din sida ledde till en bra och smidig affär! Jacob Jergos
  • sålde sitt hus med hjälp av Georgio Hadad en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Glömsta
    2023-03-05 Verifierad kund
    Proffesionell och driftig,bra att föra dialog med
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Georgio Hadad en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Hörningsnäs
    2023-03-05 Verifierad kund
    Väldigt professionell och kunnig. Kommunikativ och tydlig. Jag kan varmt rekommendera Georgio som mäklare.
  • köpte sitt hus med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-03 Verifierad kund
    Tryggt och trevligt bemötande, Anders gjorde vår första husköp väldigt smidigt. Framförallt för två novisa första gångs villaägare!
  • köpte sitt hus med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-03-03 Verifierad kund
    Anders är tydlig, lugn, trygg och tydlig.
    Han har sett till både sina köpare och säljares behov.
    2023-03-03 Verifierad kund
    Vi kan varmt rekommendera Monica som är sympatisk och kunnig. Vi upplevde mötet från början som förtroende ingivande, något som följde med i hela affären.
  • köpte sitt hus med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Vistaberg
    2023-03-03 Verifierad kund
    Jacob är en väldigt engagerad och kompetent person som har hög service mind. Det gör att hans bemötande och kontakten med honom känns väldigt professionellt.
    Skulle rekommendera Jacob alla dagar i veckan
    Tusen tack för de fina orden Karol! Det glädjer mig att ni är nöjda med köpet och jag är övertygad om att ni kommer stormtrivas där. Tack för ett bra samarbete och all lycka till dig och familjen! Jacob Jergos
  • köpte sitt hus med hjälp av Georgio Hadad en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-02-28 Verifierad kund
    Köpte ett radhus via Georgio och har bara bra erfarenheter av han som mäklare.
    Trots att de är en stor affär man gör i livet så kände vi oss väldigt trygga med honom som mäklare och hela affären var super smidig från start till slut. Han var alltid tillgänglig. Han ordnade flera visningar trots att budgivningen var igång och vi kom sent in i budgivningen.
    Det här är definitivt någon ja kommer att sälja min bostad med i framtiden då jag vill att köpare ska ha samma känsla som oss.
    Jag kommer definitivt rekommendera han till alla jag känner.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Förutom en miss i kommunikationen har Monica agerat bra och professionellt.
    • Kästa
    2023-02-26 Verifierad kund
    Har bara positivt att säga.
    Trevligt bemötande, mycket snabb att informera om utvecklingen. Helt enkelt gjorde Erik ett mycket bra arbete så jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Vänliga hälsningar
    Leif Liljeqvist
    • Fullersta
    2023-02-26 Verifierad kund
    Monica har på ett mycket kompetent och bra sätt och lett oss igenom processen att sälja vårt hus i en tid när bostadsmarknaden gått ner. Hon har varit lyhörd och det har alltid varit trevligt att ha kontakt med Monica. Vår förväntan var att sälja vårt hus till det utgångspris vi kommit överens om, helst tillköpare som passar vårt hus. Båda dessa önskemål lyckades Monica uppfylla. Jag kommer varmt att rekommendera Monica om någon i vår omgivning planerar att sälja sitt hus. Vi är mycket nöjda med hennes arbete.
    • Fullersta
    2023-02-26 Verifierad kund
    Kompetent, engagerade och inlyssnande.
  • sålde sitt hus med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-02-26 Verifierad kund
    Erik är en lyhörd och duktig mäklare!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-02-25 Verifierad kund
    Mycket Professionell. Service på högsta nivå . Engagerad och mycket kunnig ! Gott bemötande!
    Tusen tack Shami! Grattis till din nya fina lägenhet! Äran var på min sida. Jacob Jergos
  • sålde sitt hus med hjälp av Erik Nelson en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-02-24 Verifierad kund
    Rekommenderar Erik Nelson, mycket erfaren och affären gick super smidigt!
    2023-02-23 Verifierad kund
    Trevlig, tillmötesgående, samarbetsvillig och lugn person.
    Jacob har kämpat för att sälja min lägenhet och lyckades till sist.
    Tusen tack för rekommendationen Kaliopi! Tack för ditt samarbete, det glädjer mig att du är nöjd. Detta kämpade vi tillsammans med! Lycka till i nya lägenheten! Jacob Jergos
    2023-02-22 Verifierad kund
    Hej,
    Jessica var jätte snällt och hjälpsam, hon jobbade jätte aktiv och snabbt. Hon vill verkligen hjälpa sina kunder och få bostaden såld men med bra pris, hennes kollegor var också jätte trevliga och snälla.
    Tack så mycket för allt hjälp Fastighet byrån, och tusen tack Jessica. ❤❤❤❤

MVH
    Rangina
    • Vårby
    2023-02-19 Verifierad kund
    mycket bra 👍🏼 .han blir årets bästa mäklare!
  • sålde sitt hus med hjälp av Mikael Grans en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Snättringe
    2023-02-19 Verifierad kund
    Mikael är ödmjuk och mycket kompetent mäklare. Han skötte försäljningen av vår fastighet på ett fantastiskt sätt i en svår marknad. Tack Mikael!
    • Hörningsnäs
    2023-02-18 Verifierad kund
    Vi har haft en god dialog med Monica genom hela processen - lyhörd, flexibel och återkopplade vid behov.
    2023-02-17 Verifierad kund
    Pålitlig mäklare som höll vad han lovade. Erik har under hela processen varit sympatisk, inlyssnande och väldigt engagerad. Han är väldigt enkel att samarbeta med och är en lättsam person.
    Under dessa ostabila tider var Erik ett vinnande koncept då han sålde till ett bra kvm-pris! Rekommenderas!
    • Visättra
    2023-02-09 Verifierad kund
    Mycket insatt och kunnig med ett trevligt bemötande!
    • Stuvsta
    2023-02-04 Verifierad kund
    Monica är en erfaren och kunnig mäklare. Vi kände förtroende för henne under processen. Hon höll oss informerade, var ett bra stöd och upplevdes engagerad hela vägen.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Rex en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-02-03 Verifierad kund
    Hej, jag blev välkommet bemött och jag fick svar på alla mina frågor. Jag fick en privat visning på 1 dag och jag fick all information som är nödvändigt.
    Rekommenderar starkt!
    2023-02-01 Verifierad kund
    Jacob is a very responsible broker. He feedbacks with us constantly about the market with good suggestions. We spent much less time than expected to sell our apartment at a price we are satisfied with. We are very happy to work with Jacob and I recommend him to all the sellers, especially those in Huddinge.
    Thank you for your recommendation and your kind words Rocky! I'm really happy i could work with you and Sai and good luck with everything in the future! Jacob Jergos
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Monica Ryberg en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-01-30 Verifierad kund
    Väldigt skönt att känna tryggheten i Monicas upplägg, i ett tufft läge för en säljare så löste hon det utmärkt på ett bra sätt!
    2023-01-28 Verifierad kund
    Helt underbart . Alt fungerade som de vi förväntande oss , stort tack
    • Flemingsberg
    2023-01-28 Verifierad kund
    Jessica har ett jätte fint bemötande mot kunderna.
    Trygg känsla att lämna i Jessicas händer mitt ärende.
    Jessica är lyhörd till kundens önskemål och mycket hjälpsam.
    Jobbar på ett professionell sätt.
    Helt nöjd med Jessicas jobb.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Grans en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    • Visättra
    2023-01-26 Verifierad kund
    Mikael is so friendly, responsive, helpful, and professional. I appreciate Fastighetsbyrån's services and the whole team.
    2023-01-23 Verifierad kund
    Jacob Jergos är påläst, ärlig och har en förtroendeingivande approach. Han genomförde försäljningen av min lägenhet med bra resultat och uppfyllde mina förväntningar.
    Jag kan verkligen rekommendera Jacob till framtida uppdrag och försäljningar.
    Stort tack för rekommendationen Håkan! Det glädjer mig att du är nöjd och tack för ett riktigt bra samarbete. Detta gjorde vi tillsammans! Jacob Jergos
    2023-01-23 Verifierad kund
    Jacob uppfattar jag som den idealiske mäklaren; inkännande, kunnig, noggrann och punktlig. Slutför det som överenskommits med 100% återkoppling.
    Med Jacob känns fastighetsaffären trygg!
    GULDSTJÄRNA ⭐️
    Tusen tack för de fina orden Jenny! Äran har varit på min sida och att ha fått hjälpa er och och samarbeta med er bostadsaffär har varit idealiskt! Allt lycka till till och och hoppas ni kommer trivas bra i er nya fina lägenhet! :) Jacob Jergos
  • Kalervo Veikko P
    2023-01-22 Verifierad kund
    Fick mycket bra information inför försäljningen , samt under försäljningen. Gick alltid att få snabb återkoppling vid frågor och funderingar. Rekommenderar Jessica vid försäljning av bostad. Är jättenöjd!
  • sålde sitt hus med hjälp av Mikael Grans en del av Fastighetsbyrån Huddinge
    2023-01-21 Verifierad kund
    Är mycket nöjd med att vi valde Mikael Grans som mäklare!
    Personligt och professionellt bemötande, med tydlig återkoppling från början till slut.