Väldigt professionell, allt gick väldigt smidigt och är väldigt nöjd
Moussa El Masri
Moussa El Masri är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge
.Moussa El Masri har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Moussa El Masri har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Moussa El Masri har haft 40 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
45 omdömen om Moussa El Masri
We had a great experience buying the house with Moussa El Masri. He patiently addressed all our questions and was very accommodating throughout the process. I highly recommend him.
Moussa har ett mycket trevligt bemötande och har visat stort tålamod med att svara på alla våra tusen frågor under processen.
Han verkligen jobbar för kundens bästa. Lugn o ödmjuk person. All lycka önskar jag honom.
Kunnig och trevlig. Han tog sig tid och genomförande en bra affär, supersnabbt dessutom.
Supertrevlig och kunnig mäklare som alltid tog sig tid att svara på alla våra funderingar.
Trevlig, tillmötesgående, kunnig och otroligt hjälpsam.
Jag är mycket nöjd med Moussa! Han var otroligt professionell, ärlig och rak genom hela processen. Kommunikation var tydlig och effektiv, och han var alltid lättillgänglig för att svara på frågor och ge stöd. En mäklare jag varmt kan rekommendera!
Hjälpsam och trevlig person rekommenderas!
Jag vill varmt rekommendera Moussa som mäklare! Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Moussa har ett professionellt bemötande och en genuin vilja att hjälpa sina kunder på bästa sätt. Han visade stor kunskap om marknaden, var alltid tillgänglig för att svara på frågor och höll oss uppdaterade genom hela processen. Dessutom är han mycket trevlig att ha att göra med, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Vi kunde inte vara mer nöjda och kommer definitivt att rekommendera honom till andra!