Jacob Jergos
Jacob Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge
.Jacob Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Jacob Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.9. Jacob Jergos har haft 22 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
65 omdömen om Jacob Jergos
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Jacob har en vinnande personlighet och uppträder alltid mycket professionellt. Han var alltid positiv gällande försäljningen av vår lägenhet, som var ett ganska svårt objekt i en tid av ekonomisk nedgång. Han jobbade på och gav inte upp utan såg hela tiden möjligheter. Vi är jättenöjda att haft Jacob som mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Blev tipsad av vänner om Jakob, första intrycket gjorde att jag lät honom ta hand om försäljningen av mitt radhus , jag fick ett stort förtroende för honom. Han är mycket lyhörd , höll mig hela tiden uppdaterad under hela processen . Mycket professionellt från början till slut . Rekommenderar verkligen Jakob till din största affär . Anette L.
köpte sitt hus med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Jacob är en väldigt engagerad och kompetent person som har hög service mind. Det gör att hans bemötande och kontakten med honom känns väldigt professionellt.
Skulle rekommendera Jacob alla dagar i veckan -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Mycket Professionell. Service på högsta nivå . Engagerad och mycket kunnig ! Gott bemötande!
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Trevlig, tillmötesgående, samarbetsvillig och lugn person.
Jacob har kämpat för att sälja min lägenhet och lyckades till sist. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Jacob is a very responsible broker. He feedbacks with us constantly about the market with good suggestions. We spent much less time than expected to sell our apartment at a price we are satisfied with. We are very happy to work with Jacob and I recommend him to all the sellers, especially those in Huddinge.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Jacob Jergos är påläst, ärlig och har en förtroendeingivande approach. Han genomförde försäljningen av min lägenhet med bra resultat och uppfyllde mina förväntningar.
Jag kan verkligen rekommendera Jacob till framtida uppdrag och försäljningar. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Jacob uppfattar jag som den idealiske mäklaren; inkännande, kunnig, noggrann och punktlig. Slutför det som överenskommits med 100% återkoppling.
Med Jacob känns fastighetsaffären trygg!
GULDSTJÄRNA ⭐️ -
köpte sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Jacob ingav stort förtroende redan från början. Han var punktlig och påläst, dessutom kompetent och kunnig om försäljningsobjektet.
Eftersom han var väl förberedd blev detta den smidigaste fastighetstransaktionen vi någonsin gjort. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Jergos en del av Fastighetsbyrån Huddinge
Den största egenskapen som jag märkte hos Jacob är att den inte är överdriven och konstlad. Han är mycket lung och tålmodig.
Under den här tiden träffade jag även andra fastighetsmäklare , jag var mer medveten om Jacobs skillnaden.
Jacob och hans medarbetare gjorde ett bra jobb. ÄRLIGHET och SAMHÖRIGHET GAV MYCKET GODA RESULTAT.
Tack för allt bästa Jacob ! 💥