Blev väldigt bra bemött. En jordnära mäklare som tog sin tid och lyssnade på våra behov.
Jacob Jergos
Jacob Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Huddinge
.Jacob Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Jacob Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.9. Jacob Jergos har haft 35 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
114 omdömen om Jacob Jergos
En väldigt bra mäklare som vill gärna hjälpa till med allt han kan till sina kunder
Professionell, hjälpsam, välinformerad och pålitlig. Jag är mer än nöjd!
Jag har haft förmånen att få arbeta med Jacob Jergos vid försäljningen av min bostad, och jag kan med största övertygelse säga att han är en exceptionell fastighetsmäklare. Från första mötet till avslutad affär har han visat prov på professionalism, expertis och enastående engagemang. Jacob är inte bara kunnig och lyhörd, utan han har också en unik förmåga att skapa trygghet genom hela processen. Hans tillgänglighet, tydliga kommunikation och strategiska arbetssätt har varit ovärderliga. Tack vare hans insatser blev försäljningen...
Han är en fantastisk person, hans lyhördhet, positiva energi och förmåga att alltid finnas till hands har verkligen gjort skillnad. Med sitt skarpa sinne för affärer och sin vänliga personlighet har han överträffat våra förväntningar. Vi är oerhört tacksamma och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kompetent och driven mäklare!” Amel.l
Fantastiskt person , tydligt och smart .
Jacob treated us very friendly. He understood the difficulties we had, and we are happy that it finally ended well. Overall experience 100%
Jag har bara bra saker att säga om Jacob. Han har varit trevlig och professionell från första stund i allt som haft med min försäljning att göra. Dessutom var han behjälplig med frågor som jag hade i samband med att jag köpte en ny bostad precis innan min egen försäljning. Det ingick väl egentligen inte i hans uppdrag så jag var väldigt tacksam för det också.
han är bäst, han varit jätte snäll, duktig och han hjälpte jättemycket 10/10
Mycket lyhörd och professionell! Allt har fungerar så smidigt vilket tyder på ett mycket bra och grundligt arbete "bakom kulisserna" med banker och låneinstitut. Sådant som gör ett fastighetsköp smidigt!