Intresserad, lugn och hjälpsam. Vi köpte hus genom Mikael och processen har gått smidigt, finns bara positivt att säga om Mikael. Rekommenderar starkt!
Fastighetsbyrån Haninge
Fastighetsbyrån Haninge har ett kontor strategiskt placerat i Haninge Centrum. Våra fastighetsmäklare arbetar affärsmässigt och med ett starkt kundfokus i varje uppdrag. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa tjänsten. En personligt utformad mäklartjänst med inriktning på marknadsföring och...
1463 omdömen om Fastighetsbyrån Haninge
Sedan starten hos Reco 2013
Smidig och snabb affär, trevligt bemötande
Mycket erfaren och professionell, mycket trevlig.
Tydlig och transparent i sin dialog. Påläst, inlyssnande och empatisk. Pushar inte som många mäklare utan förstår att saker och tid måste landa eller ta tid. Skulle rekommendera Gullus alla dagar.
Gullus såg till att alla frågor vi hade blev utropstecken istället. Väldigt tillmötesgående, förstående och bra! Väldigt god kännedom om området som säkerligen hjälpte oss med försäljningen snabbare än vad vi kunnat föreställa oss! Stark rekommendation
Väldigt bra . Sätt att prata , behandla kunder , brmötande
Köpte bostad av Peter. Var tillgänglig, behjälplig och smidig att ha att göra med!
Per har skött försäljningen av vårt hus på ett snabbt och smidigt sätt. Han är proffsig och dessutom väldigt trevlig.
Lugn och trygg mäklare som verkar kunnig på det hon gör. Jag tycker inte om när mäklare är för hetsiga och gåpåiga. Hon låter en få titta i lugn och ro och vill att både säljare och köpare ska känna sig trygga. Jag skulle lätt använda henne igen om jag skulle sälja eller köpa bostad.
Duktig på att sälja, men lite oklar vad det gäller den ekonomiska biten.
Inte helt nöjda med processen som köpare. Fanns en hel del mer att önska.
Till en början hade vi velat haft möjlighet att gå på privat visning eller fått fler bilder på fastigheten. När vi väl la budet och hade kommunikation med Kimberly så var hon otroligt tydlig, hjälpsam och stöttande. Det märktes att hon besitter en mängd erfarenhet och kunskap. Jättenöjd med köpeprocessen.
Trovärdig, ambitiös mäklare med stort kundfokus. Hennes absoluta styrka är att hon gör noggranna analyser, är ärlig, kunnig, erfaren och saklig. Utöver det positiv och mycket trevlig och arbetar hårt för att göra sitt yttersta för att sälja bostaden. Jag kan varmt rekommendera Kimberly
Per är både trevlig och tillmötesgående. Verkligen jobbade på med att hjälpa oss med försäljningen. Vi kanske missade att vi skulle betala handpenningen separat. Trodde att det drogs från klientmedelskontot.
Tack Gun! Det blev och var en utmaning, att både på korttid hinna sälja er bostad samtidigt som ni skulle köpa av mig. Ni gjorde ett utmärkt jobb med att hålla er bostad så fin och trevlig varje gång det var visning. Stort tack! Mvh/Per
Smidigt, tydligt och bra kommunikation funkar alltid bäst. Det fanns inga problem alls, det är vi väldigt tacksamma för. Smidigt och lätt.
Tack Kevin för ert svar! Ni är framtidens köpare så unga och målmedvetna om att ni ville satsa på ett fint radhus! Ni hade turen som lyckades träffa "världens bästa säljare" de ville verkligen att ni skulle ha deras hus! Trots att ni hade en begränsad ekonomi så lyckades det - tack vare de fina och trevliga säljarna! Ha en trevlig sommar - så ses vi till inflyttningen! Mvh/Per
Jag har haft en väldigt positiv upplevelse med Gullus Uzel. Hon har varit tydlig, engagerad och kommunikativ genom hela processen. Det märks att hon vill hjälpa både köparen och säljaren på ett rättvist och balanserat sätt. Hon har visat stor professionalism och omtanke, vilket har gjort att vi känt oss trygga under hela köpresan. Jag skulle absolut rekommendera henne till alla som funderar på att köpa hus.
Professional and friendly. Professional and friendly.
Blev väldigt bra bemött av mäklaren, hon var lugn och trevlig. Har hållit oss uppdaterade under hela processen av köpet av bostaden.
Intresserad och mycket kompetent. Absolut inget att anmärka på
Mycket trevlig, hjälpsam. Är mycket nöjd med allt
Jag hade en mycket positiv upplevelse med Peter Reuterhagen på Fastighetsbyrån Haninge. Från första kontakten visade han stort engagemang, professionalism och en god förståelse för marknaden. Han var alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad genom hela processen och gav ett tryggt intryck. Försäljningen gick smidigt och resultatet överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Peter till alla som letar efter en kunnig och pålitlig mäklare i Haninge!
En hjälpsam och pålitlig mäklare i alla frågor.
Väldig bra och tydlig i sitt arbete, uppskattas verkligen.
Kunnig pålitlig och erfaren samt väldigt trevlig person
Lugn, lyhörd, pålitlig, kommunikativ och trevlig. Allt vi kommit överrens om infriades. Ställde verkligen upp med sin tid och engagemang när det brann i knutarna. Uppskattar oerhört ärligheten gentemot såväl köpare som säljare. En reco mäklare är inte att ta för givet, men Peter är verkligen en i den sälla skaran 😊 Gjorde en stressig situation trygg och smidig.
Engagerad och kunnig mäklare, lyhörd hjälpsam och alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Trevlig, tillmötesgående och tydlig.
Mycket professionellt bemötande. Tydlig och lätt att förstå.
Kimberly var vänlig och utstrålade kompetens och ödmjukhet.
Super Peter profesjonal...Hoppas vi kan kooperate litte till på faramtiden
Kimberly löste vårt husförsäljning på ett utomordentligt bra och proffsigt sätt! Hon var var alltid tillgänglig för våra frågor och tydlig under hela processen med rekommendationer i en knepig och tuff marknad som nu råder. Vi rekommenderar varmt Kimberly som mäklare! / Camilla & Jan Ove
Bra mäklare med erfarenhet! 😄
Rak och tydlig, välkomnande och kunnig.
Duktig, proffsig , en mäklare att lita på!
Vi är väldigt nöjda, hela affären var snabb och smidig.
Tack Joel! Det blev en härlig utmaning och det lyckades riktigt bra! Ni fixade iordning er bostad så fint inför fotograferingen och visningen. Vi hade flera köpare och det är synd att det bara är en som får köpa! De kommer bli mycket nöjda med ert hus! Trevlig resa, så ses vi vid tillträdet! Mvh/Per
Fick ett jättetrevligt bemötande av Kimberly redan från första mötet när jag gick på visning. Hon var vänlig och var lätt att prata med och ställa frågor vilket jag upplevde att man fick väldigt tydliga svar på. Även när vi pratat i telefon angående lägenheten så har det alltid varit en trevlig och professionell ton vilket har känts väldigt tryggt för mig som är förstagångs köpare! Och sedan hela processen av att skriva på kontrakt och annat var också supersmidigt och man fick verkligen all information man kunnat behöva.
Kimberly var väldigt lyhörd och stöttande i hela processen i försäljningen! Vi är så nöjda och skulle verkligen rekommendera henne som mäklare
Tydlig och proffessionell i kombination med ödmjuk och inlyssnande.
Vi rekommenderar Mikael Grans varmt som mäklare! Från första mötet var det ett nöje att arbeta tillsammans. Gjorde hela processen smidig .Han är verkligen en professionell och kunnig person.
Trevlig, enkel och snabb affär.
Han är ansvarsfull, trevlig, hjälpsam och vet vad han gör.
Bra och professionell mäklare som gjorde försäljningsprocessen smidig.
Vi är supernöjda med Peter! Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga hela vägen. Rekommenderas varmt! Tina Moberg
En mäklare som vill allas bästa och som sätter kundens behov allra högst upp. Hon är aktiv och kommunikativ med en förmåga att agera transparent genom hela processen. En skicklig mäklare helt enkelt.
Trevlig mäklare med bra bemötande. Svarar alltid snabbt och är tillgänglig.
Professional och bra kommunikation!
Otroligt bra bemötande och fantastiskt serviceinriktad. Lugn och strukturerad och hör av sig så man hänger med i hela processen. Efterfrågar alltid önskemål och nästa steg framåt. Mycket bra.
Allt gick snabbt och smidigt. Snabb på återkoppling. Rekommenderar er att ta kontakt med Gullus!
Peter har gjort ett bra jobb med snabba svar och professionellt bemötande.
En bra mäklare som gjorde jobbet. Trots marknadssituationen fick hon iväg vår lägenhet. Hon har alltid varit lyhörd, engagerad och professionell i sitt arbete. Gullus informerar även alltid om hur läget ser ut.