Kimberly tog reda på dom frågar jag hade, samt ringde alltid tillbaka på överenskommen tidpunkter. Mycket nöjd av bemötandet. mvh Mats
Kimberly Ridderskans
Kimberly Ridderskans är mäklare på Fastighetsbyrån Haninge
.Kimberly Ridderskans har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Kimberly Ridderskans har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. Kimberly Ridderskans har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
60 omdömen om Kimberly Ridderskans
Kimberly såg till att det blev en smidig affär vilket var något vi prioriterade vid försäljningen av vår hästgård. Mycket kunnig och tog fram bra information till kunderna om bla de tillstånd som krävs för att bedriva hästverksamhet. Lugn med stort tålamod.
Hej Vi fick proffsigt bemötande redan vid fösta visning på Uthagsvägen 4, efteråt Kimberly va alltid tillgänglig på telefon och träffade oss och svarade på alla våra frågor. Jag kände förtroende och ödmjukhet vid första möte och det tycker jag om. Vid köp möte träffades vi på kontoret och upplevde väldigt professionell inställning och miljö runt om oss tillsammans med säljare. Kommer gott rekommendera Kimeberly till mina vänner. med vänliga hälsningar Paulina
På ett mycket professionellt sätt har Kimberly Ridderskans hjälpt oss vid försäljningen av vårt radhus Svartbäckens by 274. Vi rekommenderar gärna henne till andra presumtiva säljare.
Sakkunnig och kompetent. Kan även sätta sig in säljsituationen. Lite mycket SMS skulle önskar mer mail istället.
Löser allting på ett smidigt sätt för både säljare och köpare och med ett otroligt trevligt bemötande på det.
Jätte nöjd verkligen proffsig.Ett stort tack
Hon hjälpte mycket och vi är väldigt nöjd med henne.
Ärlig vänlig och jobbar för att säljare och köpare ska känna att det är ett bra köp.
As a foreigner living in Sweden, I often find myself faced with numerous questions and unfamiliar aspects, especially considering the language barrier as I don't speak Swedish. However, Kimberly has consistently displayed exceptional patience and professionalism in addressing all of my inquiries. I am genuinely grateful for her invaluable assistance.