Gullus har varit mycket tillmötesgående och lyhörd inför våra önskemål. Vi har fått goda råd och känt oss i trygga händer. Gott samarbete. Rekommenderar starkt.
Gullus Uzel
Gullus Uzel är mäklare på Fastighetsbyrån Haninge
.Gullus Uzel har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 265 omdömen med ett betyg på 4.9. Gullus Uzel har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
265 omdömen om Gullus Uzel
Oerhörd tacksam för Gullus Uzel som hjälpte mig igenom ett bostadsköp Hon är lyhörd, trygg, vänlig och otroligt professionell. Väldigt engagerad och noggrann och har ett fantastiskt kundbemötande. Rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja/köpa sin bostad i Haninge Området.
Duktig, kunnig, enkel att samtala med och snabb på att svara. Grymt val till mäklare!
Vi är mycket nöjda med Gullus, hon är arbetssugen, professionell, snabb till handling och har ett bra kundbemötande. Vi har inget negativt att säga om henne. Får högsta betyg!
En väldigt engagerad mäklare. Gör sitt bästa både för köparen och säljaren. Alltid återkopplar tillbaka om hon inte kan svara då. Pratar och berättar i väldigt lugn och tydlig takt och språk. Jätte trevlig och hjälpsam. Rekommenderar henne 100%. Har haft henne i familje medlemmarnas köp och sälj ärenden många gånger. Vi söker oss direkt till Gullus
Det hela gick smidigt och bra! Var måna om oss att vi skulle få allt rätt!
Noggrann, lyhörd och förtroendeingivande.
Gullus var mycket trevlig, tydlig med allt och mycket hjälpsam när man väl frågade något. Hon var snabb på att återkoppla saker. Rekommenderar henne starkt!
Vi har haft en mycket positiv erfarenhet av Gullus Uzel på Fastighetsbyrån Haninge. Hon är professionell, engagerad och lyhörd för kundens behov. Gullus tog sig tid att förklara hela processen på ett tydligt sätt och höll oss uppdaterade under hela försäljningen, vilket skapade trygghet. Hon var alltid lätt att få tag på och besvarade alla frågor snabbt och kunnigt. Jag uppskattar verkligen hennes engagemang och rekommenderar henne varmt till andra som ska sälja sin bostad i Haningeområdet.
Väldigt duktig, positiv och professionell. Jag är jätte nöjd och för mig var hon ett självklart val vid försäljning då jag sett hur det gått i tidigare försäljningar på min gata som hon har haft hand om. Oavsett marknad, hon lyckas sälja ändå! :)