Per Zetterdahl
Per Zetterdahl är mäklare på Fastighetsbyrån Haninge
.Per Zetterdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.7. Per Zetterdahl har haft 13 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
33 omdömen om Per Zetterdahl
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Definitivt ett positivt bemötande.
Mycket snabb och effektiv.
Hjälpsam. -
köpte sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Professionellt och trevligt bemötande.
Vi känner oss trygga med affären. -
sålde sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Blev bra bemött av mäklaren, med tanke på att jag hade en operation som hindrade att de kunde starta men sen har allt gått bra. Jag tycker att mäklaren var proffsig både mot oss och hur han hanterade köparna. Allt har gått bra.
sålde sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Per Zetterdahl var trevlig och gav bra information och vägledning vid vår försäljning.
Lätt att nå och alltid anträffbar vid frågor och om det var något specifikt man undrade över.
Tony. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Mäklaren Per Zetterdahl har varit lätt att
prata med, han har kommit med kloka förslag. Har varit engagerad i mitt ärende. Har haft en fast tro på att allt ska avlöpa bra.
En mäklare som faktiskt medlar på ett skickligt sätt mellan säljare och köpare. -
köpte sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Per är professionnels och ta sin tid att förklara hur det ska gå till. Bemötande med visning var trevligt. Jag tycker att allt var bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Bästa mäklare,duktig och jättasnäll
sålde sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Trevlig och förtroende ingivande kunnig
Hej Anette! Det var kul och trevligt att få hjälpa dig med försäljningen! Vi lyckades få ditt väldigt mycket folk och köparna var kunniga och händiga, så huset kommer säkert att bli väl omhändertaget. Jag hoppas att du har fått din lägenhet fin och trivsam till dig och hunden. Mvh/Per
Per Zetterdahl -
Trevligt bemötande, professionell.
Jag förväntade mig att få huset sålt och det hände, snabbade än jag hade tänkt mig. Inte fullt det pris vi hade satt upp men nästan.
Per jobbade professionellt och klart, han har väl varit mäklare nästan hela sitt liv.Fina ord från dig Olavi! Du överraskade mig när du påminde mig om att du hade köpt huset av mig för 10 år sedan. Du är lika glad och trevlig som jag kommer ihåg dig från den tiden. Jag önskar dig lycka till med boendet i Spanien och Gävle trakten. Jag hoppas att du har det bra i värmen! Mvh/Per
Per Zetterdahl -
sålde sitt hus med hjälp av Per Zetterdahl en del av Fastighetsbyrån Haninge
Jag har blivit väl bemött av mäklaren.
Jag är nöjd, han ansträngde sig för att få till en snabb affär och
det gick vägen, dock inte över utgångspriset.