Dion Isufi

Dion Isufi

Dion Isufi är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg

Dion Isufi har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Dion Isufi har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Dion Isufi har haft 18 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

12 omdömen om Dion Isufi

Katoon Wongsawat B
Stidsvig

Han är fantastiskt mäklaren. Han jobbar sin super duktig.

Susanne L
Stidsvig

Trevligt bemötande där jag blev sedd som köpare. Var schysst och ändrade visningstiden så att jag som har långt att åka, kunde komma den dagen jag önskade. Engagerad och tog snabbt reda på svaren på mina frågor. Snabb och smidig hantering från visning till skrivning av köpekontrakt. Förklarade noggrant hur hela gången kring köpet skulle gå till. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Dion som mäklare.

Rickard A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Dion Isufi en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Mariastaden

Hur bra upplevelse som helst, trevlig kunnig och ordning och reda!

Mohammad H
Sofieberg

Väldigt duktig, hjälpsam och positiv. Vi fick bra upplevelse vid affären.

Somayyeh S
Sofieberg

Väldigt bra bemötande, lätt att nå honom och behjälplig när det behövdes. Han ger bra information och är positiv. Vi rekommenderar honom starkt.

Serkan A
Adolfsberg

Professionell, tydlig och engagerad mäklare. Snabb återkoppling och trygg vägledning genom hela köpprocessen. Kände mig väl informerad från start till mål. Rekommenderas varmt!

Martin J
Klippan

Effektiv, troværdig og behagelig

Antonio K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Dion Isufi en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Ödåkra

Pålitlig och transparent kommunikation och väldigt engagerat. Vi är mer än nöjda med Dions hjälp

Daniel N
Ödåkra

Bra och tydlig mäklare, bra driv men samtidigt ömsesidig, kan starkt rekommendera Dion

Mikael Ingvar J
Mörarp

Dion var tydlig hur sälj processen går till och vad jag kunde förvänta mig i slutpris och hur snabbt bostaden kunde säljas. Och allt stämde precis som han sade så är nöjd med det. Han tog sig tid att gå igenom alla kontrakt på ett förståeligt vis Dion rekommenderas starkt