Sebastian Abrahamsson

Sebastian Abrahamsson

Sebastian Abrahamsson är mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg

Sebastian Abrahamsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Sebastian Abrahamsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 1 142 omdömen med ett betyg på 4.8. Sebastian Abrahamsson har haft 136 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

1 142 omdömen om Sebastian Abrahamsson

Sedan starten hos Reco 2020
Jonathan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Centrum

Sebastian var mycket trevlig! Och hjälpte till att köra igenom ett snabbt och bekvämt köp.

Yahya I
Adolfsberg

Han är professionellt, var tydligt med allt och har svar på alla frågor som jag hade . Ingen ting har krånglat . Jag har haft bra och smidigt affär med honom. Jag gillar mest med honom hur allt gick fort och tydligt samtidigt.

Ronny K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Abrahamsson en del av Fastighetsbyrån Helsingborg
Raus

Sebastian och hans kollega Marko har varit ett mkt gott stöd med kloka råd under processen fram till försäljningen. Mkt snabba återkopplingar under budgivningen och när den avslutades. Snabb hantering i samband med kontraktsskrivning. Sen hoppas vi på lika bra hjälp och stöd i den fortsatta processen.

Milos P
Adolfsberg

Mycket lätt att samarbeta med. Trevligt bemötande och smidig kommunikation genom hela processen. Allt gick väldigt bra, och jag är mycket nöjd. Sammanfattningsvis mycket professionell.

Ali M
Ättekulla

Tack för en snabb och smidig hantering av köpet av bostaden. Jag vill även rikta ett stort tack till både Sebastian och Marco för deras tillgänglighet och engagemang. Marco hjälpte dessutom till på ett utmärkt sätt under Sebastians semester, vilket uppskattades mycket.

Torborg W
Ättekulla

Sebastian är mycket kompetent och har stark vilja

Emma R
Ramlösa

Bra kontakt i köpeprocessen så jag fick huset

Sofie E
Tågaborg

Sebastian är supertrevlig att ha att göra med. Enkel att prata med och väldigt arbetsam och driftig.Proffsig, engagerad, punktlig och gör vad han lovar. Jag kan varmt rekommendera Sebastian som mäklare.

Khemais N
Västra Berga

Kunnig hjälpsam trevlig mycket nöjda med honom

Emily M
Olympia

Jag uppskattade särskilt det personliga bemötandet och det stora engagemanget för att få till en så bra affär som möjligt. Allt sköttes smidigt och med hög kompetens. Kan varmt rekommendera!