Mycket professionell och engagerad mäklare. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Malin Bogdanoff
Malin Bogdanoff är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Malin Bogdanoff har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Malin Bogdanoff har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Bogdanoff har haft 38 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
155 omdömen om Malin Bogdanoff
Tusen tack för det fina omdömet :)
Malin var proffsig, trevlig och lätt att ha kontakt med! Vi är väldigt nöjda!
Tusen tack för det fina omdömet :)
Fick ett mycket trevligt bemötande av Malin när vi var på en husvisning där av valde jag Malin som mäklare när jag skulle sälja mitt hus.
Tusen tack för det fina omdömet 😊
Sedan jag bestämde mig för att sälja min lägenhet, har jag varit i kontakt med flera mäklare med olika lång erfarenhet. Malin har sedan första stund visat ett genuint engagemang och ödmjukhet, framförallt besitter hon en ovärderlig erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden. Hon har gett mig vägledning i vad som är realistiska förväntningar i en lågkonjunktur, och står alltid till förfogande att ge råd och stöttning. Malin har varit närvarande, trygg och ärlig under hela säljprocessen, alltid tillgänglig. Hon sålde lägenheten...
Tusen tack för det otroligt fina omdömet 😊
Väldigt förstående och tillmötesgående 😊 Jag är jättenöjd med Malin som mäklare
Tusen tack för det fina omdömet :)
Kände att hon arbetade för oss mycket bra. Mycket tillmötesgående med andra ord bara positivt.
Tusen tack för det fina omdömet :)
Malin är en mäklare som verkligen är engagerad och entusiastisk. Hon håller en uppdaterad hela tiden om allt som händer under hela försäljningsprocessen.
Tusen tack för det fina omdömet :)
En varm och enkel person som har svar på alla frågor och är lätt att få tag i! En toppen mäklare som vi uppskattade att få träffa i vår stora köpdröm.
Tusen tack för det fina omdömet! Ska bli spännande att få följa er resa i ert nya drömboende :)
Ett varmt och trevligt bemötande. Lätt att prata med.
Tusen tack för det fina omdömet :)
Mycket bra bemötande från första början, intresserad och kunnig genom hela försäljningsprocessen!!