Väldigt förstående och tillmötesgående 😊 Jag är jättenöjd med Malin som mäklare
Malin Bogdanoff
Malin Bogdanoff är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Malin Bogdanoff har varit registrerad mäklare sedan 2024-10. Malin Bogdanoff har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Bogdanoff har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
151 omdömen om Malin Bogdanoff
Tusen tack för det fina omdömet :)
Kände att hon arbetade för oss mycket bra. Mycket tillmötesgående med andra ord bara positivt.
Tusen tack för det fina omdömet :)
Malin är en mäklare som verkligen är engagerad och entusiastisk. Hon håller en uppdaterad hela tiden om allt som händer under hela försäljningsprocessen.
Tusen tack för det fina omdömet :)
En varm och enkel person som har svar på alla frågor och är lätt att få tag i! En toppen mäklare som vi uppskattade att få träffa i vår stora köpdröm.
Tusen tack för det fina omdömet! Ska bli spännande att få följa er resa i ert nya drömboende :)
Ett varmt och trevligt bemötande. Lätt att prata med.
Tusen tack för det fina omdömet :)
Mycket bra bemötande från första början, intresserad och kunnig genom hela försäljningsprocessen!!
Tusen tack för det fina omdömet :)
Malin är noggrann uppmärksammad och erfaren i sitt jobb hon smittar av med sitt glada humör. Hon är ett proffs i alla beslut. Kunnig person vill att alla ska få den bästa hjälp hon kan ge. Man känner sig trygg med Malin som leder igenom hela processen. Med vänliga hälsningar Christina W
Tusen tack för det otroligt fina omdömet :)
Snäll, omtänksam, lyhörd, nyfiken, målinriktad, vinnarskalle
Tusen tack för det fina omdömet :)
En jätte bra och pedagogisk märklare med världens tålamod. En nöjd kund
Tusen tack för det fina omdömet! Vi ses på tillträdet 😊
Mycket bra mäklare och hon smidig 10/10
Tusen tack för det fina omdömet :) Ses på tillträdet!