Bra. Vid ett tillfälle lade jag ett bud som jag fick responsen "tumme upp" på. En nervös situation att buda och vore bättre med ett meddelande om att "budet är emottaget" så att en tumme upp inte misstas för att jag har vunnit budgivningen eller att jag har en deal med säljaren. Förstod ju att det bara var en bekräftelse på mottaget bud men alltid bra att vara övertydlig i denna stressiga situation. I övrigt allt bra.
Daniel Werdien
Daniel Werdien är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Daniel Werdien har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Werdien har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Werdien har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
78 omdömen om Daniel Werdien
Tack David för omdömet och feedbacken, jag ville som du förstod påvisa att jag "mottagit" ditt bud på sms då vi precis pratat i telefon om just det du skrev. Men jag kan absolut förbättra min kommunikation där, alltid positivt med saker att tänka på! Vi håller kontakt framåt och grattis till huset!
Daniel är kunnig, lugn och trovärdig. Vi har haft förtroende för honom och vi är väldigt nöjda med samarbetet.
Väldigt glad att ni förtrodde mig med förmedlingsuppdraget, tack! Ni är alltid välkomna att höra av er i framtiden!
Otroligt engagerad och kunnig mäklare. Ett genuint intresse av att se bägge sidorna i processen och därmed föra affären i hamn.
Tack Tobias för dina fina ord, grattis till huset och vi håller kontakten framöver! :)
Jag upplevde Daniel som en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Daniel gjorde processen som köpare välgjord och och kunnigt kände väldigt trygg av hela köpet.
Tack så jättemycket Elenor för det fina omdömet!
Mycket positiv upplevelse. Upplevde Daniel som flexibel och trevlig.
Tack så mycket för det fina omdömet och grattis till huset! Vi håller kontakten framöver! :)
Mycket trevig! Följer upp och alltid tillgänglig. Positiv! Håller tider och är alert! Jag kan varmt rekommendera Daniel.
Tack så mycket Carina för det fina omdömet! Tveka inte att höra av dig i framtiden ifall jag kan hjälpa till. :)
Daniel är detaljerad och lugn. Han svarar utförligt på alla frågor som man kan tänkas ha och stressar inte processen framåt. Det uppskattade vi otroligt mycket.
Tack så mycket Johan, det har varit en väldigt trevlig process. Hoppas ni kommer trivas i ert nya hem! :)
Daniel har hanterat vår bostadsaffär mycket professionellt. Alltid tillgänglig och med stor ödmjukhet har han fungerat utmärkt som vårt bollplank.
Tack så jättemycket Markus, det har varit väldigt roligt att få samarbeta med er. Vi håller kontakten! :)
Daniel har varit engagerad och lätt att nå under hela försäljningsprocessen. Enkel att jobba med och har fixat en smidig affär.
Tack så mycket Caroline för det fina omdömet och förtroendet! :)
Jätte nöjd, bra bemött och tar reda på alla frågor
Tack så mycket Gustav för omdömet och det trevliga bemötandet. Hoppas du kommer trivas i ditt nya hem! :)