Daniel Werdien

Daniel Werdien

Daniel Werdien är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Daniel Werdien har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Werdien har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Werdien har haft 28 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

91 omdömen om Daniel Werdien

Sedan starten hos Reco 2022
Charlotte V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Werdien en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Jag är väldigt nöjd med hur köpet av min lägenhet hanterades. Från första kontakt till avslutad affär kändes allt smidigt och tryggt. Daniel var lätt att få tag på, svarade snabbt på frågor och var tydlig i sin kommunikation genom hela processen. Det märktes att han hade koll på allt och verkligen brydde sig om att affären skulle bli bra för alla parter. Jag uppskattade särskilt hur enkelt och okomplicerat allt kändes. Kan varmt rekommendera Daniel!

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket för det fina omdömet Charlotte och grattis till lägenheten!

Bengt-Olof Q
Kungsbacka

Daniel är lyssnar på kunden och kommer med förslag och upplägg baserat på erfarenhet och lokalkännedom. Han arbetar hårt för att föra affären i mål.

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket Bengt-Olof för det fina omdömet!!

Emilia P
Kungsbacka

Lätt att ha att göra med, pedagogisk, tillgänglig och flexibel!

Svar från Daniel Werdien

Tack Emilia! Gratulerar till affären! :)

Narimaun N
Kungsbacka

Daniel var väldigt pedagogisk i sitt sätt att förklara och tog sig tid att gå igenom allt på ett tydligt och strukturerat sätt. Det gjorde att man kände sig trygg genom hela processen. Kommunikation med honom var dessutom enkel och smidig – han var lätt att få tag på, svarade snabbt och var alltid tydlig i sina svar. Sammantaget upplevdes han som både professionell och lätt att samarbeta med.

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket för det fina omdömet och grattis till det fina huset!

Sofie A
Kungsbacka

Daniel har ett professionellt och lyhört bemötande som får en som säljare att känna sig trygg genom processen. Han var tillgänglig när det behövdes och drog i trådarna på ett väldigt bra sätt. Rekommenderar absolut Daniel till er som går i säljtankar!

Svar från Daniel Werdien

Tack Sofie för det fina omdömet! :)

Latu Sosiani K
Anneberg - Alafors - Älvsåker

Gullig, Snäll, Active, Hjälpsam, Tydlig & Förståelse .. Högt REKOMMENDERAR som MÄRKRARE! ❤️🧡💛💚

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket för dem fina orden och omdömet!!

Rachid R
Kungsbacka

Daniel har hjälpt oss sälja vårat hus och alltid varit professionell, lyhörd och positiv. Tack för hjälpen Daniel.

Svar från Daniel Werdien

Tack så mycket Rachid för det fina omdömet!!

Joel A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Werdien en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Han upplevdes som en ärlig och rättvis mäklare. Allt gick smidigt.

Svar från Daniel Werdien

Tack för det fina omdömet Joel & grattis till huset! Vi håller kontakten framåt. :)

Amanda P
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Werdien en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Vi kände oss mycket väl bemötta av Daniel. Han var snäll & trevlig och erbjud snabb återkoppling!

Svar från Daniel Werdien

Tack Amanda för det fina omdömet och grattis till ert nya hem!!

Rune L
Kungsbacka

Bra kommunikation. Svarade snabbt på frågor och önskemål. Tack för snabb försäljning.

Svar från Daniel Werdien

Tack Rune och lycka till med det nya huset!!