Vi kan varmt rekommendera Elin! Trevlig och positiv och hela tiden mån om att vi skulle vara nöjda!
Elin Svenhed
Elin Svenhed är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Elin Svenhed har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Elin Svenhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Svenhed har haft 45 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
311 omdömen om Elin Svenhed
Elin är noggrann, professionell, vänlig och väldigt pålitlig. Jag skulle starkt rekommendera henne.
Elin är en fantastisk mäklare med stort engagemang för såväl säljare som köpare. Väldigt tydlig kommunikation genom hela processen så att man hela tiden känner att man vet vad som skall göras och hur status ser ut. Kan varmt rekommendera Elin till framtida säljare och köpare.
Lyhörd, serviceinriktad och proffsig!
Vi blev bemötta mycket professionellt ,snabbt och trevligt. Våra förväntningar var att göra en vettig affär och inte alltför utdragen. Elin levde verkligen upp till dessa förväntningar och lotsade fram rätt köpare. Sammanfattning: Vänligt och professionellt.
Väldigt trevligt bemötande. Förväntningarna var ganska låga pga. omvärldsläget och dess påverkan av ekonomin. Elin visade engagemang och lyckades få till försäljning och köp så att båda parter kände sig nöjda.
Elin har på bästa sätt lotsat oss igenom och hjälpt oss med de olika stegen i försäljningen av vårt hus.
Elin är bra och pålitlig mäklare som skötte sitt arbete med försäljningen på ett skickligt sätt.
En mycket bra erfarenhet. Trevligt bemötande, bra kontakt med, tillgänglig, kunnig, väll förberedd inför diskussion om försäljning. Mycket engagerad. Vi rekommenderar varmt Elin som mäklare.
Lugn, klok, ställer alltid upp. Rekommenderas å det varmaste. Leif Lindholm.