En topp kille, väldigt bra mäklare. Men är Öisare ,det dra ned betyget
Jesper Axén
Jesper Axén är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Jesper Axén har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jesper Axén har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Axén har haft 35 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
261 omdömen om Jesper Axén
Kan verkligen rekommendera Jesper👍 så trevlig, hjälpsam, kunnig och serviceminded och som alltid återkopplar vid frågor och finns där för oss som köpare och som säljare. Ett mycket roligt och fantastiskt köp med hjälp av en mycket bra mäklare🌟🌟🌟
Vi är väldigt nöjda med vårt köp och upplevelsen av mäklaren genom hela processen. Professionell, tillgänglig och tydlig i kommunikationen, vilket gjorde att vi kände oss trygga från visning till kontraktsskrivning. Mäklaren var engagerad, hjälpsam och svarade snabbt på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera Jesper!
Jesper har med sin erfarenhet sålt vårt hus och under resan gett oss en känsla av trygghet och tillit.
Jesper på ett förtroendeingivande levererat denna bostad för oss på ett bra sätt. Han har återkopplat och funnits tillgänglig vid eventuella frågor. Vi kan varmt rekommendera Jesper
Lugn och trevligt med glimten i ögat man känner dig väl bemött och trygg med Jespers kunskap.
Professionell, flexibel och härlig energi! Imponerade bra mäklare som vi utan att tveka kommer välja vid nästa försäljning.
10 av 10! Vi tog hjälp av Jesper med försäljning av vårt hus och kände trygghet under hela processen!
En duktig lyssnare och en duktig rådgivare till mäklare. Har varit fantastiskt från dag ett till försäljning!
Tillgänglig och professionell. Kändes tryggt under hela köpprocessen.