Mattias Hallengärd

Mattias Hallengärd

Mattias Hallengärd är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Mattias Hallengärd har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Mattias Hallengärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Hallengärd har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

211 omdömen om Mattias Hallengärd

Sedan starten hos Reco 2014
Agneta P
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Mattias gav ett förtroende intryck när vi träffades första gången. Har känt att han har varit med mig vid hela försäljning. Kan varmt rekommendera honom med sitt lugna, tydliga sätt

Annelie W
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Proffsig, lyhörd, återkom fort med svar, bra mäklare

Sven P
Kungsbacka

Jag har varit mycket nöjd med Mattias som mäklare! Jag upplever honom som väldigt kunnig och kompetent, och har haft god förståelse för de frågor och funderingar som jag har haft i processen. Varit både proaktiv samt inlyssnande och har guidat och styrt processen och informationsflödet på ett tydligt och inkluderande sätt. Är väldigt tillgänglig och återkopplar alltid så snart som möjligt. Och; han tog affären i hamn framgångsrikt! Alltid trevlig och positiv, och jag uppskattar i synnerhet hans förmåg att hantera min/vår...

Claes-Åke H
Onsala

Mattis har varit en perfekt mäklare! Lyhörd, återkopplar snabbt och skapat en personlig relation med oss säljare. Vi har känt ett stort förtroende för honom under hela husförsäljningen.

Ulla Christina K
Gällinge - Förlanda

Mattias är mycket kunnig och väl insatt i hela säljprosessen. Trevlig, lyhörd och serviceinriktad. Tar sig tid att lyssna in våra önskemål. Kan varmt rekommendera honom.

Nicole C
Gällinge - Förlanda

Trevlig mäklare som gjorde affären snabb och smidig!

Jeanette Margareta S
Kungsbacka

Vi upplevde Mattias som trevlig, positiv och proffsig. Härligt smittande skratt. Uppskattade att han var snabb att återkoppla när vi skickat olika frågor via mail och sms. MVH Paul och Jeanette 🤗

Göte William L
Frillesås

Mattias har från första kontakt varit professionell, tydlig och personlig. Mattias är kunnig och påläst vilket skapar förtroende hos både säljare och kunder. Denna husförsäljning gällde vår pappas hus i Frillesås och försäljningen gick som önskat från förhandsannons via annons, visningar, budgivning till kontrakt och nu övertagande av nya ägarna. Vi har blivit påminda i god tid om vad som skall fixas, det har alltid funnits bra information och Mattias har alltid snabbt svarat när vi haft en fråga eller velat diskutera något....

Emma H
Frillesås

Vi som förstagångsköpare är väldigt nöjda med Mattias som vår mäklare! Han har gjort hela processen till en smidig affär och bemött våra ändlösa frågor med en positiv attityd.

Helena A
Kungsbacka

Lättsamt och trevligt bemötande utan krångel :-)