Alltid trevlig och posetiv otrolg hjälpsam
Eleonor Andersson Lööf
Eleonor Andersson Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Eleonor Andersson Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Eleonor Andersson Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 515 omdömen med ett betyg på 4.7. Eleonor Andersson Lööf har haft 61 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
515 omdömen om Eleonor Andersson Lööf
Eleonor är en exceptionell mäklare med ett soligt bemötande. Väldigt god kommunikation och väldigt informativ med mycket god kunskap. Hon har gett oss en väldigt fin upplevelse med en försäljning som var över vår förväntning.
Man fick ett gott bemötande. Och en engagerad mäklare. Lite segt med svar ibland. Men annars överlag en bra och engagerad mäklare.
Duktig, snabb och tydlig. Hjälpte till och svarade på våra frågor. positivt :)
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Eleonor. Från första mötet till avslutad affär har vi fått professionell vägledning, tydlig kommunikation och ett stort engagemang. Mäklaren har varit lyhörd för våra behov och gjort hela processen smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera Eleonor Andersson till alla som söker en kunnig och pålitlig Mäklare.
Vi är mycket nöjda över ett gott samarbete.
En mycket professionell och engagerad mäklare som alltid var tillgänglig och hjälpsam. Tack vare din kunskap och ditt positiva bemötande blev hela processen smidig och trygg. Vi rekommenderar verkligen Eleonor!
Eleonor har lång erfarenhet som mäklare och har sålt många villor här i Häljarp. Försäljningen av vårt hus gick smidigt. Hon är alltid trevlig och hjälpsam.
Hon är Proffisionell, påläst, kunnig.
Du var riktigt trevlig o tack för all hjälp❤️❤️👍👍