Återkoppling, engagemang och tydlighet.
Eleonor Andersson Lööf
Eleonor Andersson Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Eleonor Andersson Lööf har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Eleonor Andersson Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 487 omdömen med ett betyg på 4.7. Eleonor Andersson Lööf har haft 73 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
487 omdömen om Eleonor Andersson Lööf
Fantastisk! Full med energi och får huset sålt Både köpare och säljare nöjda då har man lyckats med sitt uppdrag fullt ut. Kan varmt rekommendera Eleonor
Väldigt enkelt har det varit med Eleonor. Bra kommunikation och uppföljning från start till mål.
Bra o saklig. Jobbar för både säljare o köpare. Vi önskade kontakt via telefon och inte SMS. Eleonor föredrar SMS. Enda frågetecknet. Vi anlitar henne gärna igen.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare som verkligen lyssnade på våra behov och anpassade situationen där utefter vilket ledde till en mycket bra hel hets upplevelse och till slut ett hus köp
Ett bra bemötande. Ihärdig och flexibel.
Vi är jättenöjda med Ellinor! Vi fick snabba svar via mail. Endast några visningar, som mynnade ut i försäljning. Bra köpare utan förbehåll.
Kunnig, trevlig och informativ :)
Hon är ett proffs som verkligen bryr sig om säljare och köpare för att få bästa resultat.
Erfaren mäklare. Hanterade hela försäljningsprocessen bra. Kan varmt rekommendera!