Josefine Falk

Josefine Falk

Josefine Falk är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona

Josefine Falk har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Josefine Falk har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 93 omdömen med ett betyg på 4.7. Josefine Falk har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

93 omdömen om Josefine Falk

Sedan starten hos Reco 2023
Qendresa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Mycket trevlig, lyhörd och tillgänglig.

Ylva N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Duktig och trevlig mäklare med mycket tålamod i en svår marknad.

Erik V
Nyhamn

Ett vänligt och professionellt bemötande. Kändes trygg i sin roll och gav sig tid att lyssna. Lyckades även, utan att forcera skeendet, ge en välbehövlig knuff i rätt riktning. Jag har därför enbart gott att säga om hennes sätt att hantera situationen. M.v.h.

Eva B
Väster

Mycket tjänstvillig. Ställde upp hela tiden, alltid med gott humör. Du var kunden i centrum, hela tiden.

Anders T
Centralt

Professionell, trevlig, avlyssnande och en duktig mäklare! Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera henne.

Kingfer A
Centrum - Nyhamn

Vi blev bemötta av Josefine Falk med både värme och professionalism från första stund. Hon var lyhörd, tydlig och väldigt engagerad genom hela processen, vilket skapade ett stort förtroende hos oss. Vi hade förväntningar på en mäklare som skulle vara kunnig, tillgänglig och proaktiv och Josefine levde verkligen upp till det. Hon höll oss uppdaterade, gav goda råd och hade alltid ett steg-för-steg-tänk som gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med hur försäljningen av vår bostad...

Bent S
Centrum - Nyhamn

Profissionellt bemötande utan press på köparen. Bra genomgång och upplysningar om bostaden och föreningen.

Micah L
Centrum - Nyhamn

Josefine är väldigt professionell och såg alltid till att vi fick informationen vi behövde. Försäljningen av vår bostad gick smidigt tack vare Josefine!

Tilda H
Centrum - Nyhamn

Trevligt bemötande och tillmötesgående😊 Kände mig väldigt trygg som köpare.

Zeljka V
Västra Fäladen

Tyckte att Josefine och jag hade lite missförstånd i kommunikationen men när vi förklarade för varandra vad vi tyckte och menade var samarbete på högsta nivå, Josefine är väldigt hjälpsam och professionell i sitt yrke därför högsta betyget.