Supertrevlig och grym på sitt arbete!
Nikola Milakovic
Nikola Milakovic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster
.Nikola Milakovic har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Nikola Milakovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 5.0. Nikola Milakovic har haft 18 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
42 omdömen om Nikola Milakovic
Han visar sin profession med stor personlig empati och känsla. Mina förväntningar på försäljningen blev uppfyllda.
Jag blev bra bemött av mäklaren. Har inte haft några speciella förväntningar på mäklaren så tyckte jag att jag fick mina frågor o upplysningar besvarade.
Nikola hjälpte att ha en bra och snabb kommunikation. Jag är nöjd med servicen.
Jag är mycket nöjd. Mäklaren tog tag i och löste alla de problem som uppstod. Han hade ett mycket trevligt bemötande. Han var lätt att komma i kontakt med när jag behövde det.
Vi kan inget annat än att rekommendera Nikola Milakovic. Vi hade aldrig sålt en bostad tidigare och skulle sälja vår mors lägenhet i Malmö efter att hon gick bort förra året. Nikola gjorde det otroligt lätt för oss att förstå hela processen. Han är pedagogisk, trevlig, hjälpsam och fantastiskt kunnig. Om vi behöver en mäklare i framtiden kommer vi återigen vända oss till honom.
För mig han är bäst av alla såm jag har träffat, mycket vänlig och förkllarar på bästa sättet, och lätt att färstå, jag är mycket tacksam, ja ska rekommandera även alla såm jag känner, att kontakta honom när dem vill köppa hus eller lägenhet,mvh Jashar.
Trevligt och personligt bemötande. Förtroendeingivande och tillmötesgående.
Trevlig och kunnig! Mycket hjälpsam . Tack för ett bra samarbete.
Nikola har varit till fantastisk hjälp med både försäljning av min lägenhet och köp av den nya. Trots tuffa tider så lyckades till och med Nikola med att ta föreningsrekord genom att sälja min lägenhet och ingen är lyckligare än jag. Otroligt kunnig på sitt fält och med ärlighet kring vad som är bäst för mig som både säljare och köpare så kan jag inte säga något annat än att jag är väldigt glad över att ha Nikola som min mäklare och rekommenderar till alla som går i tankar på att både sälja och köpa.