Anders Smedebo

Anders Smedebo

Anders Smedebo är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Anders Smedebo har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Anders Smedebo har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Smedebo har haft 28 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

53 omdömen om Anders Smedebo

Sedan starten hos Reco 2024
Tommy W
Glanshammar

Anders är väldigt proffsig i sitt sätt att bemöta mig som kund, trevlig , lyssnar och är förstående när jag har frågor osv. Mina förväntningar var att träffa en mäklare som var trevlig, förklarande, bra bemötande…. Anders har alla dessa egenskaper och ger ett stor förtroende. När vi träffades vid adressen så fick vi ett bra bemötande redan vid ankomst. Själva mötet gick alldeles utmärkt,Anders gick igenom allt på ett väldigt bra sätt. Jag ger Anders ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/Tommy Wallin.

Svar från Anders Smedebo

Vilken rolig läsning, Tommy! Tack för en trevlig visning samt kontraktsskrivning ute i huset. Hoppas hela familjen ska trivas när det väl är dags att ta över i juli. Stort grattis till ett fantastiskt köp!

Anette L
Glanshammar

En engagerad mäklare som var lätt att hålla kontakten med under hela processen.

Svar från Anders Smedebo

Tack för det fina omdömet Anette och tack för ett smidigt samarbete. Stort grattis till försäljningen!

Sebastian M
Lundby

Proffsig hantering av köpet! Anders är dessutom väldigt trevlig att ha och göra med

Svar från Anders Smedebo

Tack för att du lämnade ett omdöme. Grattis till bostadsköpet så ses vi på tillträdet!

Anwar Abd Al Salam N
Lundby

Han är en professionell, kunnig och engagerad mäklare som gör ett utmärkt arbete.

Svar från Anders Smedebo

Tack för ditt fina omdöme Anwar och stort grattis till hela familjen!

Eldin C
Ekeby-almby

Vi är supernöjda med hela processen. Superbra kommunicerat!

Svar från Anders Smedebo

Tack för din Reco & trevliga samarbete genom hela processen. Vi ses snart på tillträdet!

Ella V
Ekeby-almby

Jättebra! Trevlig, snabb på att svara och verkar inte kunna tycka att man ställer för mycket eller dumma frågor

Svar från Anders Smedebo

Tack för det fina omdömet! Finns inga dumma frågor och kul att du uppskattar min hjälp. Vi ses snart på tillträdet!

Belma C
Ekeby-almby

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Anders och hela försäljningsprocessen från start till slut. Kommunikation har varit tydlig och snabb genom hela processen, och vi har alltid känt oss uppdaterade och delaktiga. Anders har varit lyhörd, engagerad och verkligen tagit sig tid att förstå våra önskemål och behov. Allt har skötts väldigt professionellt och smidigt, med stor noggrannhet och ett fint bemötande. Det märks att det finns ett genuint engagemang och ett driv att göra ett riktigt bra jobb. Vi har känt oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Anders som mäklare!

Svar från Anders Smedebo

Stort tack för att du tog dig tid att recensera mitt arbeta. Smidigt & enkelt från start och ett väldigt trevligt samarbete på alla punkter. Vi ses på tillträdet!

Sandra E
Ekeby-almby

Vi försökte sälja vårt hus precis när marknaden dök, men Anders har hjälpt oss genom hela processen, och nu är huset sålt!

Svar från Anders Smedebo

Tack för att du tog dig tid att recensera mitt arbete. Det var en speciell marknad men nu är vi i mål. Stort lycka till framåt, så ses vi på tillträdet!

Malin R
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro

Anders var driven och trygg och levererade stabilt genom hela processen. Jag upplevde att han gjorde det lilla extra för att resultatet skulle bli så bra som möjligt. Skulle varmt rekommendera Anders!

Svar från Anders Smedebo

Tack snälla för omdömet, Malin! Stort grattis till försäljningen. Jag önskar dig & familjen ett stort lycka till i framtiden norrut!

Olof R
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Smedebo en del av Fastighetsbyrån Örebro

Mycket bra support genom hela processen.

Svar från Anders Smedebo

Tack för omdömet och stort grattis till försäljningen! Det var en spännande process. Lycka till i Hudik!