Supertrevlig, kunnig och tillmötesgående! Väldigt tacksam att hon så snabbt även gick den extra milen att värdera vårt hus:)
Caroline Dettker
Caroline Dettker är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Caroline Dettker har varit registrerad mäklare sedan 2002-07. Caroline Dettker har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.7. Caroline Dettker har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
149 omdömen om Caroline Dettker
Tack för en jättetrevlig affär och vilket fint hus ni har. Lägenheten som ni köpte är en riktigt pärla:).
Caroline har varit min ledsagare genom hela denna försäljning av min lägenhet. Jag har känt mig lugn och trygg. Hon har varit saklig korrekt och kunnig och har haft svar på alla mina frågor. Alltid glad och pigg och aldrig stressad. Hon har alltid haft tid för mig. Jag rekommenderar henne varmt.
Tack Peter för att du tog dig tid att svara och för ett fint samarbete tillsammans. Hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad.
Duktig på sitt arbete. Trevlig Har bara gott att förmedla som köpare av bostadsrätt.
Tack Peter för att du tog dig tid att svara. Grattis till en mycket trevlig lägenhet i ett härligt område.
Super trevlig och hjälpsam! Svarade på alla frågor och var intresserad av samtal. Gjorde allting väldigt smidigt för oss.
Tack för en mycket trevlig affär och grattis till din fina lägenhet! Där kommer du att trivas.
Jag är mycket nöjd med Caroline. Hon är en professionell och pålitlig fastighetsmäklare som alltid visar stort engagemang och ger utmärkt service. Rekommenderas varmt.
Tack snälla för att du tog dig tid att svara. Vad glad jag blir att höra att du känner dig nöjd med affären. Tack för ett fint samarbete och lycka till med ert nya hem!
Ambitiös och ordentlig. Kändes tryggt från start till mål.
Tack för ett trevligt och smidigt samarbete. Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med processen och försäljningen.
Caroline var en mycket trevlig och kompetent mäklare. Man kände stor trygghet och vi fick snabb återkoppling på frågor vi hade.
Grattis till en fantastiskt fin lägenhet och trädgård. Jag är glad att jag fick vara med er i köpet av er nya bostad.
Caroline var mycket professionell och engagerad i sitt arbete. Hon tog själv initiativet till kontakt och hittade uppdraget för försäljningen. När hon ringde mig var jag egentligen inte intresserad av att sälja just då, trots att flera mäklare hade kontaktat mig tidigare. Redan vid vårt första möte visade hon samma fokus och närvaro, vilket skapade förtroende. Hon förklarade försäljningsprocessen tydligt och tryggt, och tack vare hennes engagemang och kontakter nådde vi det resultat jag hoppades på. Vid kontraktsskrivningen...
Tack för att du tagit dig tid att svara och framför allt för vårt fina samarbete. Jag är glad att jag fick ert förtroende att hjälpa er med försäljningen med ert fina hem. Stort lycka till med ert framtida boende.
Kunnig , hjälpsam, återkopplar snabbt ! Mycket trevlig .
Vad roligt att ni känner er nöjda med processen och stort grattis till en riktigt fin lägenhet!
Mycket fint och vänligt bemötande, inlyssnande, bra kommunikation, lätt att nå, snabb att besvara frågor, säker och professionell.
Tack för ett fint och trevligt samarbete. Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med processen och försäljningen.