Bra 88ochh trevlig.. Hälsningar frånn AnnMarrie Nilsson.kpmmamde Örebroare
Caroline Dettker
Caroline Dettker är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Caroline Dettker har varit registrerad mäklare sedan 2002-07. Caroline Dettker har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.7. Caroline Dettker har haft 29 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
159 omdömen om Caroline Dettker
Tack AnnMarie för att du tog dig tid att svara. Vad glad jag blir att höra att ni känner er nöjda. Ni har en otroligt fin lägenhet att se fram emot. Vi ses snart på tillträdet.
Mycket bra. Hjälpsam och kontakt väl fastighetsmäklare Carolina är erfarenhet Tack Heide Persson och Bengt Wernesjö Glad påsk
Tack Heide och Bengt för en trevlig affär. Hoppas ni trivs uppe i norr. Glad Påsk!
Bra, påläst och dokumenten väl utarbetade. Lättsamt.
Tack hans för att du tagit dig tid att svara och trevliga samtal. Grattis till en otroligt fin lägenhet med en underbar utsikt.
Caroline har under hela försäljningsprocessen visat att professionellt, personligt och engagerande förhållningsätt. Hon har under hela processen hållit mig uppdaterad vad som händer och gett mig tydliga underlag till beslut. Jag kan kort säga att jag är mycket nöjd med Caroline alla avseenden. Mvh Mats Ewertzon
Tack Mats för ett fint samarbete och trevliga samtal. Det glädjer mig verkligen att du känner dig nöjd med försäljningen. Vi ses på tillträdet!
Vi fick en bra visning av lägenheten och andra utrymmen. Sedan såg hon till att det kom till ett snabbt möte med säljaren för att avsluta köpet. Är mycket nöjd med handläggningen.
Grattis till ett mycket trevligt boende och vad glad jag blir att höra att du känner dig nöjd med affären. Vi ses på tillträdet!
Bra bemötande, enkel att ha och göra med. Tydlig och transparent.
Tack Sebastian för att du tog dig tid att svara och för ett trevligt samarbete. Lycka till med allt i nya staden!
Hjälpsam och kunnig mäklare. Hon var väldigt tillmötesgående och informativ under hela processen.
Tack Anita för att du tog dig tid att svara. Ni har en riktigt fin lägenhet att se fram emot!
Proffsig, kunnig och supertrevlig.
Stort grattis till er fina lägenhet och tack för alla trevliga samtal. Vi ses på tillträdet!
Trevligt och professionellt bemötande. Noga med återkoppling både via telefon och sms. Hög tillgänglighet.
Tack Ulf för trevligt samarbete och kreativa samtal.
Professionellt och vi är mycket nöjda.
Vad roligt att höra att ni känner er nöjda med affären och grattis till er fina lägenhet.