Mycket trevlig och engagerad mäklare. Väldigt nöjd med hans arbete!
Emanuel Mirza
Emanuel Mirza är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Emanuel Mirza har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Emanuel Mirza har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.8. Emanuel Mirza har haft 25 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
189 omdömen om Emanuel Mirza
Väldigt trevlig, tillmötesgående, flexibel och alltid tillgänglig. Vi är otroligt nöjda!
Väldigt professionell och bra mäklare som är engagerad. Han hittade oss ett boende innan annonsering.
Vi är mycket nöjda med Emanuel som mäklare! Från fotografering och visning till kontraktsskrivning tog det 4 dagar!
Redan vid första mötet kände vi att, Emanuel var engagerad och väldigt påläst. Han var tydlig i sin kommunikation, svarade på alla våra frågor och väldigt tillgänglig under hela försäljnings processen. Vi kände oss trygga genom hela resan, och tack vare Emanuel så gick försäljningen över våra förväntningar. Kan inte annat än varmt rekommendera Emanuel Mirza
Mycket nöjd med Emanuel genom hela processen! 10/10 ⭐️
Supertrevlig och hjälpsam! Pedagogisk för oss som förstagångsköpare.
Emanuel är en mycket professionell och engagerad mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder. Genom hela processen var han tydlig i sin kommunikation, alltid tillgänglig för frågor och snabb med återkoppling. Hans lugn och kunskap skapade en stor trygghet, och allt sköttes smidigt från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Emanuel till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare.
Har bara haft en positiv upplevelse av Emanuel, han har varit professionell i alla former av kontakter, funnits tillgänglig i stort sätt dygnet runt och är alltid tillmötesgående samt är väldigt genuin och ärlig. Emanuel är en fantastik mäklare jag starkt skulle rekommendera!
Trevlig, hjälpsam och snabbt svarat på frågor. Kunde inte fått en bättre mäklare.