Jonas Frykholm

Jonas Frykholm

Jonas Frykholm är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro

Jonas Frykholm har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Jonas Frykholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Frykholm har haft 40 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

79 omdömen om Jonas Frykholm

Daniela Alice J
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Frykholm en del av Fastighetsbyrån Örebro

Trevlig och hjälpsam mäklare som guidat oss genom en snabb och smidig försäljning.

Jari P
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Frykholm en del av Fastighetsbyrån Örebro

Bra kommunikation. Svarar på eller tar reda på frågorna man har.

Henrietta B
Stora Mellösa

Trevlig och hjälpsam genom hela processen. Svarade på våra frågor och gjorde allt smidigt. Vi är nöjda!

Kent D
Stora Mellösa

Mitt första intryck var att det här blir bra.Jonas var lätt att prata med lätt att förstå och väldigt artig.Mina förväntningar var att vi gemensamt skulle komma fram till ett bra upplägg och det tycker jag vi gjorde.Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med Jonas hur han har jobbat och hållit mig uppdaterad från början till slutet.

Eva A

Bra Trevlig Kan sitt uppdrag Kan varmt rekommendera honom och Fastighetsbyrån

Linda G
Asker

Mycket trevlig och förstående. Väldigt nöjd med bemötande. Såg till att det blev en snabb och smidig köpes affär och är mycket nöjd över valet av mäklare!

Liisa Anitta A
Asker

Hej Vi tycker att försäljningen har gått bra. Vi har känt oss trygga med Jonas som mäklare. Han är service inriktad och angagerad. Inga problem att få tag på honom när vi har behövt och återkopplar om han inte kan nås. Han har gjort ett bra jobb tycker vi. MVH Clas och Liisa

Michael S
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Frykholm en del av Fastighetsbyrån Örebro

Jonas var väldigt trevlig, tillmötesgående och professionell. Affären gick väldigt smidigt

Anna H
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Frykholm en del av Fastighetsbyrån Örebro

Både köpt och sålt via Jonas och är nöjd :)

Madeleine A
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Frykholm en del av Fastighetsbyrån Örebro

Upplever Jonas som en engagerad Mäklare som vill kundens bästa med tät kontakt under hela affärens pågående . Kan verkligen rekomendera honom till andra husköpare .