Jag har fått ett bra och kunnigt bemötande av mäklaren. Han har kunnat svara på alla mina frågor och funderingar. Så jag är nöjd!
Fastighetsbyrån Sundsvall
Vi är ett drivet och engagerat gäng som brinner för att genomföra lyckade bostadsaffärer här i Sundsvall! Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja, och vi tror starkt på att den som säljer mest också kan mest. Vi har koll på bostadsmarknaden här omkring och har varit en viktig aktör i många år. Funderar du på att ändra...
1120 omdömen om Fastighetsbyrån Sundsvall
Sedan starten hos Reco 2013
Hej Susanne! Vad härligt att höra, tack för ditt fina omdöme 💗
Jag har känt mig lugn och trygg med Tomas som mäklare, och han har infriat mina förväntningar på vad jag önskat vid försäljningen av lägenheten.
Tack för din kommentar Randi och vad roligt att höra att Tomas har infriat dina förväntningar! 💗
Tycker ni ärliga o raka i vårat sammarbete kan lita på er
Tack för ditt omdöme, vi vill vara den pålitliga mäklarfirman! 😊
Bra och trevlig personal! Alltid tillgängliga, vilket är mycket viktigt! Superbra upplevelser!
Tack Olivia! Vi gör vårt yttersta för våra kunder 😀
Smidig affär. Proffsigt arbete från mäklare.
Tack Gustav! Våra mäklare kan man lita på 😀
Mäklaren hade en proffsig och positiv attityd. Bemötandet var mycket bra. Jag hade höga förväntningar på att mäklaren skulle ha koll på marknaden, vilken taktik man skulle ha med annonsering och på det formella kunnandet vid t ex kontraktsskrivning. Mäklaren infriade mina förväntningar. Jag hade en positiv upplevelse av mäklaren och hans agerande vid försäljningen. Han höll kontakten med mig regelbundet, var aktiv i kontakter med intresserade och väldigt kunnig.
Tack för din kommentar David, mäklare Tomas är en mycket proffsig och kunnig mäklare med 26 års erfarenhet 😀
Helena var proffsig lyhörd engagerad , ansvarsfull, lätt att prata med lyssnade tog hänsyn och förklarade på ett fint sätt. Återkopplade snabbt då vi sökt henne . Tog de kontakter som behövdes och löst allt på ett professionellt sätt
Helena är en mycket omtyckt mäklare med lång erfarenhet i branschen! Roligt att ni gillar henne lika mycket som vi! 💗
Vi har haft samma mäklare vid alla våra köp/säljobjekt. Vi har har inte haft några förväntningar denna gång då vi har använt samma vid 2 tillfällen tidigare. Snabbt och enkelt
Tack för omdömet, mäklare Tomas är rutinerad och har kolla på läget! 😊
Är jättenöjd med allt från visning till köpet av lägenheten!
Vad roligt att du är nöjd, hoppas du kommer att trivas i lägenheten 😀
Jag har tidigare köpt en lägenhet (i Hudiksvall) med hjälp av Fastighetsförmedlingen så jag valde att använda samma byrå när jag själv skulle sälja. För ordningens skull träffade jag först två andra mäklare från två olika firmor, men jag avstod från att gå vidare med dem. Först när jag lite trevande bokade ett distansmöte med Fastighetsförmedlingens mäklare Beatrice Eriksson upplevde att jag blev vänligt och väl bemött. Mäklaren mötte mig med respekt och gjorde sitt bäst för att jag skulle känna mig trygg och proffsigt hanterad. Det funkade riktigt bra för min del.
Tack för ditt långa, fina omdöme! Beatrice är en frisk fläkt med mycket energi och mån om att prestera på topp! 😊
Bra kommunikation och dialog med mäklaren under försäljningen. Har även fått goda råd i letandet efter ny bostad.
Tack Hans för ditt omdöme, vi hoppas att du hittar en ny bostad snart (förhoppningsvis via oss) 😀
Trevlig och kunnig mäklare. Visar intresse hos oss köpare och snabba svar då man hade frågor även vi udda tider på dygnet.
Tack Linus, vad roligt att vi har presterat på topp! 😀
Tomas är en mycket bra o ärlig fastighets mäklare 👍
Tack, han är lika uppskattad här på kontoret av våra kollegor som bland kunder 😀
En bra upplevelse ! Glad och positiv bemötande
Vad roligt att höra! Välkommen åter 👍😀
Tillgängliga och professionella, trevligt bemötande
Tack Marie för att du tog dig tid att skriva en fin kommentar 💗
Proffsigt, tydligt och tillgängligt bemötande.
Vad roligt att höra, tack för att du tog dig tid att skriva till oss 😀
Ett proffsigt och personligt bemötande!
Kul att höra Fredrik, välkommen åter! 😀
Trevliga, kompenta och professionella.
Precis så vi vill vara här på Fastighetsbyrån 👍
Genomgående bra hela processen
Beatrice Erixon är helt klockren som mäklare! Grym kommunikation, snabb på att svara och väldigt lätt att ha och göra med!
Tack Alicia, Beatrice är en mycket omtyckt mäklare - både här på kontoret och bland kunder 😊
Trevligt bemötande o hög servicenivå
Tack så mycket, det är precis så vi vill vara 😊
Superbra bemötande, stor flexibilitet och snabbhet från mäklaren. Kunnig och engagerad
Härligt att höra! Det är exakt så vi jobbar i varje affär! 💗
Niklas har verkligen gjort allt för att jag skulle kunna sälja på en stillastående marknad. Han har varit öppen för alla förslag till exponering av objektet. För mig som är van att ”släppa” en lägenhet (på Sthlmsmarknaden) var det en helt ny upptäckt att det skulle kunna vara svårt att sälja. Det tog fem månader (!) men nu är den såld till slut!
Bra jobbat ! Vår mäklare kommunicerar med oss löpande och är väldigt trevlig och professionell.
Väldigt kompetent, idog och socialt skolad mäklare som gjorde ett väldigt bra jobb. Vi är mer än nöjda...
Vad härligt att höra Peter! Välkommen åter i framtiden 😀💗
Jag har haft kontakt via mail med ansvarig mäklare och nödvändig information. I övrigt har kontakten skett med mina syskon. Enligt information jag fått är de mycket nöjda.
Tack för din kommentar Christer! Vad härligt att ni har haft en bra dialog med mäklaren 😀
Mäklare Erika Pettersson har sålt min bostadsrätt på det bästa och smidigaste sättet man kan tänka sig! En briljant mäklare som noggrant och professionellt tagit både mig och köparna genom affären på bästa sätt!
Tack snälla för din kommentar Anette! 💗 Vad fint att höra att förmedlingen har gått så bra 👌😀
Vi fick ha Erika som hjälpte mig att köpa mitt första boende! Så behändig och härlig kvinna! Rekommenderar verkligen henne 100%
Tack Anisa! Vilken fin kommentar! Erika är omtyckt både här på kontoret och bland våra kunder 💗 Hoppas du/ni trivs bra i erat nya boende 😀
Vi vald att sälja våra radhus med samma mäklare som den vi köpte huset från, och det gick super bra, väldigt smidigt och på nån sätt enkelt. Tack till den fina Erika P.
Tack Duarte för din fina kommentar och omdöme! Erika gör alltid sitt bästa för att uppfylla både köpare och säljares förväntningar och önskan 💗 Hoppas ni trivs bra i huset och välkommen åter till oss i framtiden 😀
Verkligen ett bra bemötande, kunden i fokus
Vad härligt att höra Anders 👌💗
Bra bemötande, köpet gick på bara ett par dagar, mäklaren förmedlade våra krav snabbt och bra
Tack Yvonne för att du tog dig tid att skriva några rader. Nöjda kunder värmer gott i mäklar-hjärtat 💗
Inget att anmärka på. Kontakten med mäklaren fungerade bra, kändes engagerad
Tack Jonas! Härligt att du är nöjd! 😀
Missnöjd över lag. Jag tror att vi hade kunna fått huset sålt för mer om vi valt en annan firma. Dålig magkänsla redan från början.
Förtroendeingivande, kunnig, lyhörd, snabb återkoppling. Trygg, trevlig
Tack så mycket Ann-Christine! Bara massa positivt 💗 Härligt att höra!
Väldigt bra mäklare, allt gick snabbt och smidigt
Tack Moa! Kul att höra, välkommen åter 😀😀
Det har varit smidig process från start och så här långt
Vad bra att allt har fungerat så smidigt! Stort TACK till dig också 😀
Under senaste 6 åren har jag letat efter ett hus och träffat många mäklare. En del av dem ville jag inte träffa mer gånger. Selicia var bäst av dem.
Vad roligt att höra Agata! Din fina kommentar värmer gott💗
Trevlig och kunnig personal. Kunde avsluta affären snabbt och för mig positivt sätt.
Vad härligt med en snabb affär och ytterligare en nöjd kund! - Det är vad vi brinner för 😀
Mäklaren var lugn och professionell. Han skötte försäljningen på ett bra sätt och var ett bra stöd.
Vad härligt att höra Susanne, tack snälla för din kommentar! 💗
Snabb professionell hjälp av fastighetsmäklare
Tack snälla! Våra mäklare har lång erfarenhet och är mycket kompententa och professionella 💗😀
Vi är mycket nöjda med vår mäklare. Professionellt bemötande, löpande uppdateringar och en helhetskänsla som skapade trygghet genom hela försäljningen. Rekommenderas varmt.
Tack Andreá! Helena är en mycket uppskattad och omtyckt mäklare 💗
Mäklaren bemötte oss mycket professionellt och hjälpte oss genom hela processen på ett smidigt och tryggt sätt. Vi fick alltid snabba och tydliga svar på våra frågor, och mäklaren gjorde sitt yttersta för att affären skulle bli bra för båda parter. Våra förväntningar infriades helt, och vi är mycket nöjda med hur allt hanterades. Sammanfattningsvis var det en positiv och förtroendeingivande upplevelse vid köpet av vår bostad på Lundbovägen 6.
Tack Carolina för att du tog dig tid att skriva några rader och att Erika uppfyllde alla era förväntningar! Vi hoppas att ni kommer trivas på Lundbovägen 6 💗
Ihärdigt och tålmodigt arbete av Helena på en svårsåld marknad. Väldigt trevlig och ett gott bemötande hela processen igenom!
Tack Samuel, Helena är väldigt uppskattad bland våra kunder och våra medarbetare 💗
Upplevelsen har bara varit positiv. Vi fick tydlig information om processen Vi hade en engagerad mäklare som fanns tillgänglig och var aktiv.
Hej och stort tack Ulrika! Vad roligt att läsa om din upplevelse, vi blir så glada 😀
Trevliga och kompetenta mäklare!
Kul att höra Jan! Välkommen åter 😀
Mycket seriös mäklare. Inga problem och en smidig affär. Höll mig uppdaterad under 8 månader som det tog att genomföra köpet.
Hej Jonatan! Ja, affärerna tar lite längre tid nu för tiden men roligt att höra att kommunikationen har fungerat bra under tiden 😀 Hoppas du trivs i ditt nya boende!
Bra service hela vägen , trevligt bemötande. kommer att rekommendera er.
Tack Elisabeth! Vi blir så glada över nöjda kunder 😀 /Erika
Bra service. Professionellt agerande. Snabb affär. Toppen
Vad härligt att du är nöjd Björn! Ha en fin sommar 🌷
Väldigt trevliga och hjälpsamma!
Tack så mycket Tilda, vi uppskattar ditt fina omdöme! Roligt att du är nöjd 😊
Bra tillgänglighet och snabbt samt tydlig kommunikation, det man vill ha i en bostadsaffär som köpare.
Tack för ditt omdöme och vad härligt att höra att du är nöjd :)