Fastighetsbyrån Sundsvall

Fastighetsbyrån Sundsvall

• BadgeNineYears
4.6

Vi är ett drivet och engagerat gäng som brinner för att genomföra lyckade bostadsaffärer här i Sundsvall! Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja, och vi tror starkt på att den som säljer mest också kan mest. Vi har koll på bostadsmarknaden här omkring och har varit en viktig aktör i många år. Funderar du på att ändra...

937 omdömen om Fastighetsbyrån Sundsvall

Granloholm

Bra bemötande Trevlig stämning Behjälplig

Lena S
Sörberge

Ett positivt möte med mäklaren. Kände direkt att den här mäklaren ville jag ha. Mäklaren känner till Sörberge och vilka köpare som är intresserade av ett hus i Sörberge. Huset hann ej läggas ut. Såldes på en förhandsvisning. Mycket nöjd över mitt val av mäklare.

Svar från Fastighetsbyrån Sundsvall

Hej Lena! Tack för fina ord och vad fint att höra att du är nöjd. Alltid trevligt med en smidig affär. Trevlig helg!

Lars-Olof M
Korsta

Mycket profesionell trevlig mycket hjälpsam när första objektet inte gick igenom så lyckades hon finna ett annat objelt

Svar från Fastighetsbyrån Sundsvall

Hej Lars-Olof! Vad fint att höra att vår mäklare Dung har kunnat hjälpa dig med ditt bostadsköp via oss.

Emilie L
Skönsberg

Bra återkoppling och vi har känt oss välinformerade genom hela processen

Svar från Fastighetsbyrån Sundsvall

Tack Emilie för de fina orden om vår duktiga mäklare Kent Selin!

Linnea S
Haga

Tillgänglig och trevlig i bemötandet. Bra kommunikation genom hela processen. Saklig, kunnig och trygg bostadsaffär! Nöjda.

Per P
Skönsberg

Fick ett bra intryck från början till slut , en engagerad säljare som hela tiden uppdaterade mej .

Hans W
Sålde en tomt med hjälp av Fastighetsbyrån Sundsvall

Sakligt och proffesionellt bemötande med löpande information hur mitt uppdrag utvecklade sig.

Elisabeth S
Kovland

Mycket proffsiga och lättillgängliga. Jag känner mig mycket trygg som köpare.

Patrik D
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Sundsvall

Snabbt, proffsigt och smidigt. Så sammanfattar jag upplevelsen av att köpa bostad av Niklas.

Solvig Marianne F
Indal

Bra bemötande och Johanna tog hand om allt så bra vi är verkligen nöjda

Urban V
Timrå

Blev bra bemött av mäklaren Johanna Lidin. Mäklaren uppfyllde alla mina förväntningar. Jag skrev på ett kontrakt om att köpa objektet

Carina S
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Sundsvall

Min upplevelse var mycket positiv!

Erik R
Granlo

Bra personlig kontakt Tydlig info vid ev frågor Lugnande svar med erfarenhet, som stämde med verkligheten Kundorienterad mäklare Inväntar avslut med kontraktsskrivandet med annan person pga barnafödande

Stefan B
Granlo

Mäklaren var bra men gav fel information om att det var induktionshäll när det inte är det. Kan tycka att det är dåligt. I övrigt trevlig och duktig.

Johanna S
Södermalm

Mötte alla mina förväntar och mer därtill!

Marie L
Södermalm

Vi har varit helnöjd under processen än så länge 😄

Malin S
Centrum

Trevligt och proffsigt bemötande

Barbro Kristina S
Sörberge

Vi fick kontakt med Johanna Lidin Hon var perfekt till jobbet hon utförde vi blev mycket nöjd med henne Högsta betyg 👍👍

Kenneth E
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Sundsvall

Bra mäklare lite stressad vid avslutet

Thomas E
Södermalm

Kent Selin är en trygg och bra mäklare som alltid är tillgänglig för frågor. Han är lugn och saklig och är bra på att förklara så vanligt folk förstår. Vi ska absolut anlita Kent när vi ska sälja vår bostad.

Svar från Fastighetsbyrån Sundsvall

Stort tack för positiv och trevlig feedback!

Sofia L
Alnö

Rak och proffsig, naturlig men ändå personlig. Snabb på bollen och tydlig.

Malin Ö
Alnö

Bra support och löpande kontakt och förmedling av mina tankar och bud.

Jonathan S
Timrå

Bra flexibel mäklare, och bra bemötande.

Olle B
Haga

Riktigt bra mäklare man kan lita på charlotta är bäst!

Johan S
Centrum

Proffsigt rakt igenom och förtroendeingivande. Både sålde och köpte i samma veva. Enkelt, snabbt och tydlighet

Felicia L
Sallyhill

Mäklaren var lyhörd och lyssnade in mig och mina funderingar krig att sälja då jag inte riktigt hade bestämt mig om jag skulle sälja eller inte när vi hade vårat möte. Jag hade inte så stora förväntningar på hur allt skulle gå till utan mäklaren hjälpte mig igen alla faser man behöver göra inför att lägga ut till försäljning, inför visning samt nu inför tillträdes dagen. Mäklaren svarar snabbt på mina frågor oavsett om det gäller något litet eller något stort. Ett minus är att deras assistent inte mejlat om tid inför tillträdes...

Josefine H
Korsta

Fantastiskt bemötande, otroligt hjälpsam och informativa. Bra att vända sig till vid första köpet

Olle H
Korsta

Otroligt bra bemötande, jättebra service och bra återkoppling. Är väldigt nöjd att jag valde Charlotta

Zingo A
Kvissleby

Mycket proffsigt och personligt bemötande utav Charlotta Nitsche. Det var några frågor som uppstod vid visningen som var lite oklart, men det tog Charlotta reda på snabbt och återkom med svar två dagar senare. Kändes tryggt och bra.

Soner K
Korsta

Mycket trevligt bemötande av djung le trevligt Bra kontakt väldigt bra överens med allt.

Johanna S
Timrå

Fick ett super proffsigt och fint bemötande av mäklaren, Charlotta Nitsche på Fastighetsbyrån i Sundsvall. Kommer definitivt anlita henne som mäklare i framtiden om det behövs, får både köpare/säljare att känna sig trygg i livets största affär.

Tanja Å
Johannedal

Bra skött av mäklaren. Trevligt bemötande och en bra genomgång mellan säljare och köpare.

Violetta R
Nacksta

En kunnig, ärlig, professionell och trevlig mäklare.

Irene N
Nacksta

Kändes mycket kompetent och hade ett trevligt och ödmjukt sätt. Fanns tillgänglig hela tiden och fick snabbt svar. Mycket nöjd. Skulle anlita denna mäklare om jag i framtiden säljer lägenheten.

Sofia H
Granloholm

Trevlig och tydlig mäklare som snabbt besvarat alla våra frågor och fått vår bostad såld utan problem.

Carina S
Bredsand

Engagerat, proffsigt och seriöst!

Lena S
Bosvedjan

Jättebra hjälp både att köpa och sälja lägenhet. Jag är helnöjd

Eric E
Bredsand

bra bemött och god service. trevlig personal och kunnug

Jenny L
Sörberge

Jättebra servicekänsla & lyssnar på kundens önskemål. Allt har gott riktigt smidigt och jag kan absolut rekomendera denna mäklare till andra som skall sälja din bostad.

Victoria B
Sörberge

Väldigt duktig och ett hade ett trevligt bemötande.

Lars S
Bosvedjan

Trevlig och proffsig mäklare. Snabb återkoppling.

Mattias H
Alnö

Knepig budgivningen. Fram till påskrift var det praktiskt taget vändande svar. Efter inte du mycket.

Tanja K
Sörberge

•Johanna mäklaren bemöter en på ett bra sätt, genuin och äkta. ☺️ Förklarar saker utförligt och ger den infon man behöver. Riktigt bra.

Katarina U
Skönsmon

Det har fungerat väldigt bra. Jag är mycket nöjd. Proffsigt. Ordning och reda. Hälsningar Katarina

Björn S
Haga

Professionellt och trevligt bemötande. Ser fram mot ett gott sammarbete vid försäljningen av vår bostad.

Jennie W
Timrå

Johanna har varit en toppenbra mäklare som vi haft en bra kontakt med. Oavsett fundering så har vi känt att vi har kunnat höra av oss till henne. Bemötande har varit super! Hon vet vad hon gör och det är rätt person på rätt plats.

Rabie A
Bosvedjan

God tillgänglighet och bra bemötande. Snabb återkoppling.

Daniel W
Timrå

Proffsigt och inga konstigheter.

Janet Ö
Österro

Vi är mycket nöjda med Tomas som mäklare, han har skött vår försäljning på ett utmärkt sätt. Han har varit noggrann och omsorgsfull i sitt arbete och har hela tiden hållit oss informerade om hur vår försäljningsprocess har framskridit. Världsklass!👍