Arvid är en mycket proffsig mäklare. Alltid trevlig och tillmötesgående för oss som säljare denna gång. Kan varmt rekommendera Arvid.
Arvid Sjöquist
Arvid Sjöquist är mäklare på Fastighetsbyrån Täby
.Arvid Sjöquist har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Arvid Sjöquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.9. Arvid Sjöquist har haft 110 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
128 omdömen om Arvid Sjöquist
Stort tack för de fina orden! Det har varit så roligt att få hjälpa dig med försäljningen!
Otroligt proffsig mäklare. Svarar alltid tydligt på frågor och funderingar. Arvid är väldigt tillmötesgående i alla önskemål.
Tack för de fina orden Nathalie! Vad roligt att ni upplevt köpprocessen som tydlig!
Charmig och hjälpsam personal, tillgänglig och vänlig. Utan tvekan förtjänar han/hon en 10:a. Tack för allt.
Tack Francisco för ditt fina omdöme! Önskar er lycka till i den framtida flytten!
Finner inga ord att beskriva förutom han var bäst och mycket hjälpsam
Tack Beriol för de fina orden, vad glad jag blir!
Arvid är professionell, lyhörd och tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde hela köpprocessen trygg och smidig.
Stort tack för de fina orden Vanessa! Vad roligt att du upplevt köpet som tryggt och smidigt!
Arvid var trevlig och professionell från visning till påskrivning av köpet. Han var lätt att få tag på och svarade på alla frågor som kom upp. Väldigt bra omdöme från mig!
Stort tack Celine! Det gläder mig att läsa ditt fina omdöme!
Väldigt proffsig och tillmötesgående.
Vad roligt att höra Jesper, stort tack!
Arvid har varit väldigt behjälplig och har besvarat alla frågor och funderingar vi haft. Hela processen har känts trygg med hjälp av Arvid och han är väldigt kompetent och kunnig inom yrket!
Stort tack för ditt fina omdöme Nicolina! Vad roligt att ni känt er trygga genom köpprocessen!
Mäklaren visade stor lokalkännedom och hade god kommunikation genom hela försäljningen. Vi kände oss trygga i processen och fick ett bra resultat.
Tack Monireh för dina fina ord! Vad roligt att ni har känt er trygga i köpprocessen!
Han är väldigt hjälpsam när han gör sitt jobb.
Stort tack Sami för ditt omdöme!