Izabelle Oljemark

Fastighetsbyrån Täby
4.9
Affärer senaste året

Izabelle Oljemark är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Izabelle Oljemark har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Izabelle Oljemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.9. Izabelle Oljemark har haft 36 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

67 omdömen om Izabelle Oljemark

Sedan starten hos Reco 2023
Linda B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Tillgänglig, snabb och hjälpsam.

Manda S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Otroligt nöjd med min mäklare och kan varmt rekommendera henne. Hon har en tydlig strategi, är väldigt kunnig och visar ett genuint engagemang i sitt arbete. Hon har verkligen lagt ner tid och energi på att göra ett riktigt bra jobb och hela tiden varit lyhörd för mina önskemål. Samtidigt har hon varit ett fantastiskt stöd genom hela processen – alltid trevlig, tydlig och tillgänglig när man behövt henne. Det bästa av allt är att hennes strategi faktiskt gav resultat. Det blev en snabb och smidig försäljning. Jag uppskattar...

Jennifer A
Hägerneholm, Arninge-ullna

En otroligt härlig karaktär som man blir bekväm runt väldigt fort! Även fast marknaden var trög - gav hon inte upp och höll vårt hopp uppe under hela säljperioden. Professionell, engagerad och jobbar snabbt. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen. Rekommenderar varmt!

Andreas H
Täby Centrum

Upplevde henne som väldigt engagerad, kunnig och trevlig. Hennes hjälp gjorde att vi hittade den bostad vi letat efter. Uppskattade att hon alltid svarade snabbt på de frågor och funderingar vi hade.

Svar från Izabelle Oljemark

Tack Andreas, vad glad jag blir 🙂☀️ Roligt att ni hittade er bostad till slut. Perfekt läge också. Hoppas ni stormtrivs. Vi ses snart👍

John U
Täby Centrum

Izabelle var hjälpsam, vänlig och kunnig genom hela bostadsaffären. Fantastik service!

Svar från Izabelle Oljemark

Tack John det var trevligt att få samarbeta med dig och att du fick din bostad till slut. Vi ses snart😃🍀🙏

Mattias S
Täby Centrum

Snabb respons och professionellt bemötande

Svar från Izabelle Oljemark

Tack, Mattias detsamma till dig. Hoppas ni trivs i er nya bostad.☺️👍

Cajsa P
Roslags Näsby

Izabelle var verkligen tillgänglig och lyhörd för mina behov som köpare. Hon ger snabb återkoppling via sms och telefon!

Izabelle O och Michel W gillar detta
Svar från Izabelle Oljemark

Tack, Cajsa! Så härligt att du fick din drömbostad till slut även när du inte trodde på det☀️😃👍

Mikaela J
Näsbypark

Det kändes verkligen som att Izabelle jobbade för oss son kunder; alltid trevlig med härlig energi, snabb på att svara och tydlig i kommunikationen. Kan verkligen rekommendera henne som mäklare!

Svar från Izabelle Oljemark

Tack, Mikaela! Så roligt att ni fick dröm bostad till slut😃👍 Jag hoppas vi ses snart igen och all lycka till er!

Emil L
Näsbypark

Super trevlig och flitig att uppdatera oss på utveckling under vårt bostadsköp. Medlade effektivt mellan parter och möjliggjorde att båda blev nöjda i affärer. Vi hoppas hon finns kvar i området när vi ska sälja nästa gång

Svar från Izabelle Oljemark

Tack Emil! Hoppas ni trivs i bostaden och fick den parkeringen som ni önskade. Hoppas också att jag finns kvar i området när ni ska sälja nästa gång.😃🍀🙏☀️

Juuli-Rebekka E
Täby Centrum

Vi har varit väldigt nöjda med Izabelle! Hon har varit snabb på att svara, hjälpsam, trevlig och tillgänglig genom hela processen. Vi kommer absolut överväga att anlita henne när det är dags för oss att sälja!

Svar från Izabelle Oljemark

Tack Juuli! Tack så hemskt mycket för de fina orden! Hoppas att ni kommer trivas bra i bostaden, ett riktigt guldläge😃☀️👍