Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Fredrica Glatstein har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Fredrica Glatstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrica Glatstein har haft 22 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

44 omdömen om Fredrica Glatstein

Sedan starten hos Reco 2024
Malin T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Näsbypark

Tyvärr inte nöjda med varken Fastighetsbyrån Täby eller Fredrica. Slarvig och oprofessionellt hanterad affär.

Svar från Fredrica Glatstein

Astrid och Malin, Försäljningen och frågan om provision har prövats av en oberoende instans som inte har funnit skäl för vare sig kritik eller nedsättning av arvode. Försäljningen genomfördes också enligt uppdragsavtalet samt i enlighet med god fastighetsmäklarsed. Jag och Fastighetsbyrån Täby arbetar alltid med målsättningen att genomföra affärer på ett korrekt och professionellt sätt.

Astrid H
Skrev om Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby

Omdömet avser både mäklaren och Fastighetsbyrån Täby. Det var strul från första stund och Fastighetsbyrån Täby bytte mäklare mitt i processen utan att meddela säljarna om det. Efterspelet efter försäljningen skedde med bristfällig och slarvig kommunikation.

Lars S

Fastighetsbyrån kan jag rekommendera. Fredrica har varit en och är en toppenmäklare. Dessutom är deras backoffice” system riktigt bra att utnyttja efter försäljningen då allt Sparas digitalt, t.ex vid skattemyndigheten För mig har hon varit en klippa. MVH Lars Stålhammar

Åsa S
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Fredrica är en suverän mäklare. Punkt! Inte bara för att vi sålde vårt hus innan första visningen, utan också för hur hon är som person. Redan från början kände vi att hon är pålitlig, rak och ärlig. Hon har en förmåga att knyta an till oss kunder så att vi känner oss trygga med henne och de beslut som tas tillsammans. Vi har bara gott att säga om henne och hennes insats.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina ni! Jag hoppas vi ses då och då här i centrum framöver och så hjälper jag er med ert nya boende när det behövs i framtiden. Stor kram!

Eleanora P
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Fredrica is amazing - she’s organised, calm and very knowledgeable. She handles every aspect of the process brilliantly and explains in detail all clauses of the contract to ensure that everyone understands. Viewings and communication of expectations to both vendors and buyers were expertly handled, and she shared all documents in a timely manner. I cannot recommend her enough, she works tirelessly. She’s a true gem and I will happily buy and sell with her again!

Svar från Fredrica Glatstein

I can't thank you enough for the kind words and your warm manner as the lovely person that you are!

Kerstin G
Grindtorp

Hon är mycket duktig och tar väl hand om alla olika aspekter av en försäljning. Jag känner mig trygg och omhändertagen i att sälja min lägenhet med hennes hjälp. Fredrica är lugn, trevlig, öppen, noggrann och seriös i det hon gör.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack fina Kerstin! Skönt att vi rodde allt i hamn väldigt snabbt och smidigt! Du får höra av dig sedan när du vill värdera om ditt nya boende :)

Jonas K
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Västra Vallabrink

Positiv och lösningsorienterad en komplex marknad.

Linnéa F
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Västra Vallabrink

Fredrica var mycket trevlig, tillgänglig/flexibel och tålmodig i kontakten med oss som köpare.

Svar från Fredrica Glatstein

Tack Linnéa att du tog dig tid att lämna en rekommendation. Jag hoppas att Lis, du och barnen kommer trivas i nya huset!

Louie H
Södra Hägernäs

Fantastiskt och proffsigt hanterat på alla sätt! Bra, ärlig och realistisk rådgivning genom hela processen som ledde till sälj i svåra tider! Mycket nöjd!

Svar från Fredrica Glatstein

Riktigt bra samarbete så tack detsamma, Louie! Önskar dig och sambon allt gott i framtiden!

Jakob L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrica Glatstein en del av Fastighetsbyrån Täby
Södra Hägernäs

Nogrann och trevlig! Högsta betyg

Svar från Fredrica Glatstein

Tusen tack Jakob! Kommer gärna förbi sen när du fixat :)