Izabelle Oljemark

Izabelle Oljemark

Izabelle Oljemark är mäklare på Fastighetsbyrån Täby

Izabelle Oljemark har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Izabelle Oljemark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.9. Izabelle Oljemark har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

36 omdömen om Izabelle Oljemark

Sedan starten hos Reco 2023
Marcus E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Centrum

Har bara positiva saker att säga om Izabelle. Jobbar hårt för att underlätta samt för att för att få det bästa möjliga priset på din bostad. Kommunikativ, kontinuerlig kommunikation om alla steg/status vid en försäljning. Hon är också väldigt rak och tydlig vilket medför att man enkelt kan diskutera allt gällande försäljningen av sin bostad. En "do:er", om något behöver göras så kan man räkna med att hon snabbt kommer att göra det.

Calvin M
Näsbypark

Hej eknät-tjänsten som skickade ett mejl med en enkät till min mejladress. Min erfarenhet av Izabelle Oljemark på Fastighetsbyrån Täby - ja, alltså. Den var bra. Har inga klagomål. Valde Izabelle för att jag tyckte det var coolt att hon har ett ”z” i namnet. Sen tyckte jag att hon hade en skön vibb. Personligen tycker jag väl att mäklarollen är lite väl överskattad. Men fick lite bättre insikt i deras arbete. Och hon verkade ju överleva att ha kontakt med mig, så tycker hon förtjänade mäklararvodet. Tänker inte skriva...

Artur M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Gribbylund

Mycket professionell, målinriktad, fokuserad. Lyhörd och flexibel beroende på situationen. Det här branschen krävs en professionell som agerar snabbt och att man blir beslutsam. Vid första besöket gick igenom kontraktet steg för steg. Stark rekommenderar om man vill ha både en trevlig och energisk mäklare som kämpar hårt.

John Benny W S
Sålde sitt hus med hjälp av Izabelle Oljemark en del av Fastighetsbyrån Täby
Täby Kyrkby

Izabelle är en väldigt engagerad mäklare med stor passion och mycket värme. Mycket personlig och driven under tiden som vi diskuterade strategier för att få till ett avslut men även hårda nypor för att styra affären. Trots en del visningar utan att någon dök upp så körde hon bara på, målinriktad, för att till slut få till ett avslut där båda fick ge och ta. I en tuff bransch så krävs det passion och höga mål och att aldrig ge sig och det är egenskaper Izabelle besitter. Våra varmaste rekommendationer för Izabelle

Aleksandar C
Näsbydal

Mycket bra! Professionell och engagerad!

Dragana M
Täby Centrum

Bästa mäklaren jag har träffat

Svar från Izabelle Oljemark

Tack det glädjer mig! Vi ses snart igen👍🌺

Sandar A
Täby Centrum

Izabelle have been friendly and explained the documents very well!

Svar från Izabelle Oljemark

Thank you so much for your kind words! It was a pleasure working with you, and I’m glad I could help make the process clear and smooth. Wishing you all the best in your new home!

Bojan V
Täby Centrum

Bra bemötande, Väldigt engagerad och alltid tillgänglig. Kämpade in i det sista för att stänga affären trotts semestertider börjat. Rekommenderar Fastighetsbyrån och Izabelle.

Svar från Izabelle Oljemark

Stort tack för dina fina ord och din rekommendation! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er hela vägen - extra roligt att ni även hittade er nya bostad!

Britt-Marie K
Gribbylund

Mycket positivt! Proffsig och väldigt trevlig!

Alexander G
Täby Centrum

En organiserad och vänlig mäklare som både är påläst om objektet samt har god förståelse för kundens önskemål och behov. Håller det hon lovar och gör det hon kan för att eliminera alla frågetecken. Effektiv och rakt på sak, inget dåligt att anmärka på.