Vi har , som vid våra tidigare köp och försäljningar av bostäder i Torrevieja, blivit mycket professionellt och trevligt bemötta av de mäklare och övriga i affärerna inblandade medarbetarna hos Fastighetsbyrån ! Ärendena har skötts utomordentligt väl, så även vid försäljningen av vårt nyligen sålda radhus på Calle Lerida, Panorama Supremo 134 i Torrevieja ! De förväntningar vi hade på mäklarens arbete med försäljningen uppfylldes till 100% Mycket trevlig och kunnig mäklare !! Vi är , som vanligt, mycket nöjda...
Fastighetsbyrån Torrevieja
Välkommen till solen, stränderna och golfbanorna här i Torrevieja! Varje år hjälper vi på Fastighetsbyrån hundratals nordbor hitta sitt eget lilla paradis här på Spaniens sydöstra kust. Oavsett om det är de många vackra golfbanorna eller milslånga stränder som lockar, hittar du det här i Torrevieja. Här serveras all världens...
706 omdömen om Fastighetsbyrån Torrevieja
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket trevlig lätt att ha kontakt med. Sebastian är en klippa.
El trato recibido ha sido excelente con un a atención muy personalizada y cercana. Al ser una transacción con vendedores extranjeros me han explicado toda la tramitación y aclarado todas mis dudas. Han aportado toda la documentación necesaria para la compra de la propiedad. La vivienda adquirida es un estudio de playa. Gracias por su amabilidad y atención.
Bra bemötande Trevlig personal Gäller samtliga som vi haft kontakt med
Vi hade en fantastisk dag tillsammans med Catherine. Tusen tack från Skellefteå.
Toppenbra bemötande. Snabb och bra handläggning
Snabba, hjälpsamma och riktigt profsiga
Mycket bra. Väldigt bra hjälp med allt. Trevliga.
Hjälpsamma, kunniga och trevliga. Jag ger högsta betyg till Fastighetsbyrån.
Proffsiga, kunniga och bra lokalkännedom
Trevliga och pålitliga. Köpte ett radhus i ett fint område. Hon förstod vad vi var ute efter.
Toppenbra bemötande på alla sätt och vis.
Proffesionella, vänliga, flexibla, lyhörda, snabba att hjälpa.
Nos sentimos algo ignorados. No tengo la sensación de ser el cliente
Fantastisk trevliga och hjälpsamma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt smidigt och proffesionellt. Bara att ”åka med”under hela processen.
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal.
Ett bra och kunnigt bemötande. Kommunikationen jättebra. Trevligt helt enkelt.
Väldigt positiv till att ha använt Fastighetsbyrån. Kände mig trygg med hela processen. Rekommenderar dom verkligen
Bra service mycket bra och trevligt bemötande. Kände mig trygg hela vägen.
Bra service och en riktigt bra videovisning som gjordes innan vi kom ner för att skriva på.
Агент Катрин была очень внимательна и встреча была назначена очень быстро на просмотр дома. Все что нас интесовало, мы получили полную информацию более того мы нашли быстро компромисс по цене и срокам оформлены сделки. Мы выбрали апартаменты на первом этаже с частным бассейном, в доме имеется просторная гостиная со столовой зоной и кухней открытого типа, из которой можно выйти на террасу. Квартира имеет две просторные спальни с вместительными шкафами и также две ванные комнаты. Большой плюс что есть большая терраса и...
Ett trevligt bemötande och snabba med hjälp
Catherine var helt fantastisk. Vi fick stort förtroende för henne och hennes chef och medarbetare på byrån direkt. Professionella, hjälpsamma och tillmötesgående. Vi har fått svar på alla frågor och all hjälp genom hela processen. Vi känner hos trygga helt enkelt.
Very Professional and efficient.
Snabb och effektiv svar på frågor ! Bra jobbat!
Great personal service & secured the sale of our apartment within 1 day of advertising! Highly recommended.
Fresh, young, polite, active and more important - professional people.
Very professional and friendly help and advice.
Jag fick från början ett positivt intryck av Peter Stenhamn. Jag upplevde honom kunnig och han var mycket trevlig. Vi hade höga förväntningar men tillsammans med Peter resonerade vi oss fram till att det ursprungliga priset var för högt och vi landade på en nivå som visade sig attraktiv. Samtliga inblandade från Fastighetsbyrån har uppträtt på ett mycket positivt och trevligt sätt.
Muy buena gente, muy amable. Muchas gracias aagencia por auydarme a encontrar el piso que me gusto, La verdad es que me cuesta escribir en español. muchas gracias. Estoy impaciente a poder a mi piso.
Mycket trevliga och proffsiga, med snabba återkopplingar och hög flexibilitet för våra önskemål. Högsta betyg.
I would recommend company to anyone selling property.Staff were very efficient and were always available to answer any query I might have.Our property was two bedroom apartment. James Gibson
Good communication and presented our property well
Estamos muy satisfechos. Muchas gracias
Buena atención en todo el.proceso..
Efter kontakt på telefon tyckte vi intresset verkade vara ganska lågt, då vi inte fick någon återkoppling. När vi tog kontakt på plats gick det bättre och allt gick väldigt fort fram till försäljning, även om affären inte är klar innan övertagandet den 30/8. Vi hade nog en del tur också att det gick så snabbt. Annonsen var bra med väldigt väl tagna bilder. Vi har blivit väl bemötta av fastighetsbyrån och hoppas de kan hitta vårat nästa objekt också.
Ett öppet arrangemang och en engagerande presentation av objektet.
Ett öppet arrangemang och en engagerande presentation av objektet.
Great professionalism. The team focuses on the customer's desires. The team is very helpful in finalizing the contact.
Estamos muy contentos con el servicio recibido, muy profesional y cercano. Esperamos todo siga tan bien como hasta el momento.
Very professional from start to finish. Maria was extremely helpful and responsive. Nothing was too much trouble. Thank you.
Proffsig, förstår kundens önskemål, kan informera på ett begripligt sätt. Lätt att arbeta med.
Bra mäklarbyrå, kan rekommendera dem
Everything well organized from start to finish. Appointments are kept on time.
La experiencia ha sido muy positiva, grandes profesionales. El agente nos ha dispensado un trato excepcional. Las expectativas que teníamos se han visto perfectamente cumplidas por el agente inmobiliario. Se ha vendido un apartamento de 2 habitaciones, salón cocina, baño, galeria y terraza.
Trevliga personer som vi varit i kontakt med. Bra och snabb försäljning dock lite högt arvode. Eftersom det var samma personer både när vi köpte och nu när vi sålde borde det kunnat vara lite mindre dyrt. Skönt att det är svenskar och svensktalande personal. Tusen tack för hjälpen.
Allt från första kontakten till avslutningen funkade kanon, Vi köpte tjänsten fixa allt. Sedan gick det otroligt snabbt. Det enda som kanske var lite dyrt var arvodet, med tanke på att vi köpte av dom tidigare.
Mycket proffesionellt och trevligt bemötande från all personal!,får högsta betyg!, från nöjd kund.
Hej, Vi har blivit mycket professionellt bemöta i alla avseenden. Med vänlig hälsning, Leif.